Esti aici
Femeia.ro > Familie > Nuntă > (P) Costumele de mire la comandă, alegerea ideală pentru bărbați

(P) Costumele de mire la comandă, alegerea ideală pentru bărbați

Ne-am obișnuit să acordăm mai multă atenție rochiei de mireasă, însă și alegerea costumului mirelui este una importantă. La fel de importantă, am zice noi!

De ce trebuie să ții cont când alegi costumul de mire?

Culoarea costumului

Cine spune că mirele trebuie să aibă neapărat un costum negru? Pentru ca amândoi să arătați spectaculos la nuntă, mirele poate purta un costum colorat. Acesta ar trebui să se potrivească personalității sale, dar și nuanței de piele, părului și ochilor. Bineînțeles, veți arăta și mai bine împreună dacă accesoriile tale se vor asorta cu costumul său.

AICI găsești mai multe detalii despre costumele de mire în tendințe în 2017.

Tipul costumului

Există patru tipuri de costume de mire: frac, redingotă, smoking sau sacou cu guler de tip tunică. Din nou, alegerea ar trebui făcută în funcție de dorințele mirelui, dar și de stilul nunții.

Modelul costumului

Există multe modele de costum, potrivite pentru tipuri diferite de corp. De exemplu, o persoană slabă va arăta foarte bine într-un costum cu două rânduri de nasturi sau într-un singur nasture. Bărbații mai plinuți, în schimb, ar trebui să aleagă un model clasic și să evite gulerul șal.

Costum la comandă sau cumpărat din magazin?

Costumele pe care le poți cumpăra direct din magazin au, din păcate, doar două avantaje: se pot proba și ridica pe loc, iar prețul lor este mai mic.

Costumele de mire la comandă, în schimb, au mai multe avantaje, pe care ți le vom prezenta în continuare:

• Costumul se va potrivi perfect mirelui. Clientul va fi măsurat de un croitor cu experiență, care va ține cont de orice imperfecțiune anatomică și va oferi sfaturi valoroase. Astfel, costumul va arăta perfect pe viitorul tău soț.

• Costumul va avea stilul dorit. Pentru că este confecționat de la zero, costumul poate fi creat exact pe gustul mirelui. În acest fel, el se poate bucura de un articol vestimentar potrivit personalității și stilului său.

• Clientul poate alege modele din cataloage de la branduri internaționale de lux, poate veni cu o poză găsită pe internet sau poate explica croitorului exact ce își dorește de la costum. Opțiunile în alegerea modelului, a materialului și a accesoriilor folosite sunt melimitate!

• Timpul de realizare al costumului este scurt. Chiar dacă nu poți lua costumul pe loc, acesta poate fi gata în mai puțin de o lună sau, în regim de urgență, în maxim o săptămână.

• Materialele sunt de cea mai bună calitate. Multe persoane preferă costumele din magazine pentru că sunt mai ieftine, însă, inevitabil, calitatea materialului va fi mai slabă, iar aspectul nereușit. Dacă alegeți un costum la comandă, calitatea sa va fi superioară.

Dacă v-ați hotărât la un costum de mire la comandă, vă recomandăm croitoria de lux pentru bărbați Filip Cezar. Atelierul de lux realizează manual, la comandă, costume și cămăși pentru bărbați. Croitoria clasică tradițională îmbinată cu ultimele tendințe, reflectă valoarea unei ținute unice. Tiparul este realizat și personalizat în exclusivitate pentru fiecare client, iar clientul este sfătuit de o echipă profesionistă în alegerea modelului și are posibilitatea de a alege singur țesăturile și accesoriile.

Comments

comments

Lasă un răspuns