Esti aici
Femeia.ro > Familie > Nunta > (P) Povestile de neuitat merita sarbatorite din plin

(P) Povestile de neuitat merita sarbatorite din plin


Memoires.ro
te va ajuta ca cel putin un moment de acest fel sa ramana memorabil peste timp ca unul dintre cele mai deosebite la care ai luat parte cu foarte mult drag. 

Memoires.ro este o platforma online, specializata in invitatii de nunta  si de botez, marturii de botez si de nunta, etichete de vin, accesorii pentru invitatii si de asemenea lumanari decorative pentru aceste tipuri de evenimente.
 
Procedeul de alegere a invitatilor este constituit dintr-o macheta grafica pe care o veti primi pe mail cu invitatia pe care ti-ai ales-o, alaturi de textul adaugat in format digital, cu scopul de a previzualiza modelul invitatiilor in forma finala, inainte de fi tiparite. 
 
Dupa ce iti vei da acordul pentru design-ul la care s-a ajuns –poti adauga modificari in functie de preferinte si de directia pe care iti doresti sa o urmeze design-ul- urmeaza procesul de tiparire Asadar, invitatiile se tiparesc si se expediaza inapoi catre tine, livrandu-se la domiciliul dorit in mod rapid si in siguranta deplina.
 
Aceasta este povestea celor de la Memoires.ro. Fa-ti si tu povestea ta si sarbatoreste-o cu fast si voie buna.
 
Pentru mai multe detalii, oferta completa si variantele de marturii si invitatii disponibile, acceseaza pagina lor web la adresa www.memoires.ro
 
Powered by SEO monitor

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus