Esti aici
Femeia.ro > Familie > (P) VIP wedding sau cum să ai o nuntă de star

(P) VIP wedding sau cum să ai o nuntă de star

Nu trebuie să stai la Hollywood sau la Palatul Buckingham ca să ai parte de de tratament VIP şi nici să fii o celebritate ca să te simţi ca una. Acum, poţi avea o nuntă de star mai uşor ca oricând!

Visezi la o nuntă ca-n filme, cu detalii speciale, meniu exclusivist şi atmosferă de highlife? Ei bine,  Jubile The Ballroom ţi-a citit gândurile şi vine cu o ofertă de nerefuzat: un set complet de servicii pentru ca tu să te poţi bucura de fiecare moment al evenimentului tău.

Practic, ai la dispoziţie un centru de evenimente cu 10 saloane premium, de mărimi diferite şi cu design unic. Poţi alege între locaţia centrală de la Decebal, design-ul aparte al saloanelor din Pipera sau intimitatea şi cadrul natural cu piscină generoasă şi gradină amplă de la Jubile Concept. Plus o echipă de profesionişti care te vor consilia pas cu pas, de la alegerea salonului şi a meniului până la stabilirea pachetelor opţionale (dansul mirilor cu coregrafii personalizate, DJ şi echipament de sonorizare, candy bar, entertainment), pentru ca tu să ai parte de un eveniment memorabil, demn de un adevărat star!

Jubile se înscrie pe lista furnizorilor oficiali ai Casei Regale a României, are o echipă de chefi premiaţi şi a fost prima opţiune a unor vedete cunoscute în România, fie pentru nuntă, fie pentru botez sau petreceri private.

De pildă, aici s-a căsătorit cunoscutul comediant Dan Badea, care şi-a dorit pentru nunta sa culori pastel, leagăn cu flori şi un panou înflorat. Tot la Jubile au petrecut şi invitaţii la botezul fetiţei Cristinei Şişcanu şi a lui Mădălin Ionescu, care au vrut o tematică royal pentru mica lor prinţesă. Băieţelul lui Jorge a avut parte de un botez de star, cu tematica „În ţara minunilor”, mezina Elenei Gheorghe a fost sărbătorită după creştinare într-o atmosferă de Secret garden, iar Alessia şi-a dorit pentru băieţelul ei un botez cu tematică din „Alvin şi veveriţele“. Asta în timp ce fetiţa Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav şi-a primit invitaţii la petrecerea de 1 an într-o mare de buline, în culorile alb şi roz.

Vezi aici cum s-au distrat vedetele:

Jubile a fost şi alegerea Anei Maria Ferentz, care şi-a „donat” ziua de naştere, transformând-o într-un eveniment caritabil, dar şi a Denisei Tănase (Bambi), care şi-a adunat toţi prietenii la aniversarea sa, pentru care şi-a dorit în mod special un leagăn cu flori.

Având la dispoziţie atâtea surse de inspiraţie, dar şi garanţia calităţii serviciilor, tu când îţi programezi nunta la Jubile?

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns