Esti aici
Femeia.ro > Modă > Rochii de mireasă stil prințesă – echilibrul perfect între confort și eleganță

Rochii de mireasă stil prințesă – echilibrul perfect între confort și eleganță

rochii de mireasa printesa

Găsirea rochiei de mireasă perfecte se poate dovedi complicată chiar și pentru femeile care știu cu exactitate ce își doresc. Acest lucru se datorează în principal faptului că, având de la bun început un model clar stabilit în minte, se constată pe parcurs că există opțiuni mai bune, care evidențiază mai frumos formele feminine ale corpului.

Multitudinea modelelor de rochii disponibile contribuie, de asemenea, la crearea unei stări de neliniște. Plimbându-se printre rochii de mireasă tip prințesă, tip sirenă sau A-Line, create din materiale care mai de care mai delicate și mai superbe, viitoarele mirese se pot simți nehotărâte.

Procesul de selecție nu trebuie privit ca fiind unul obositor. Acesta este, în fond, o experiență unică, un pas mai aproape de momentul în care două destine vor fi unite prin dragoste în fața altarului.

Rochia de mireasă prințesă – cheia către o apariție spectaculoasă

Când vine vorba de apariții regale, rochiile de mireasă stil prințesă sunt cele care se remarcă cel mai mult. Acestea, grație corsetului frumos ornamentat și a volumului impresionant al fustei, vor atrage privirile admirative ale tuturor celor care vor participa la nuntă și vor conferi eleganța pe care fiecare mireasă și-o dorește.

Inspirate de eroinele din eternele povești de dragoste, rochiile de mireasă prințesă sunt un tribut adus romantismului și, desigur, puterii feminine. Cea care optează pentru acest tip de rochii apare în ochii privitorilor ca fiind stăpână pe sine, hotărâtă și plină de energie. În același timp, ea este sensibilă și feminină, captând astfel admirația tuturor.

Dincolo de latura estetică, rochiile de mireasă stil prințesă mai au un mare avantaj – cel al confortului. Dat fiind faptul că evenimentul va fi unul extrem de solicitant, mireasa va trebui să fie în permanentă mișcare, în centrul atenției și cu zâmbetul pe buze, fiind astfel important ca modelul de rochie ales să îi ofere libertate de mișcare și să i se potrivească perfect.

Tipuri de rochii de mireasă stil prințesă

Se spune că rochiile de mireasă stil prințesă se potrivesc aproape oricărui tip de siluetă. Cel mai mult acestea avantajează femeile înalte, care doresc un plus de volum în zona șoldurilor și accentuarea feminină a taliei. De asemenea, sunt ideale pentru cele ce doresc să evidențieze zona bustului deoarece corsetul este cel care captează, prin ornamentele prețioase, toată atenția.

Rochiile de mireasă prințesă se găsesc și ele în mai multe variante, facilitând astfel alegerea celor care doresc o apariție regală:

  • rochii de mireasă stil prințesă clasice – sunt cele alcătuite din corset în formă de inimă și fustă amplă;

  • rochii de mireasă stil prințesă moderne – sunt create din volane mai ample sau straturi suprapuse din diverse materiale, iar culorile sunt, de regulă, mai îndrăznețe;

  • rochii de mireasă stil prințesă conservatoare – au un croi mai serios, fusta are un volum mediu, iar partea superioară se remarcă prin detalii extrem de fine;

  • rochii de mireasă prințesă extravagante – sunt modelele care se remarcă fie printr-o dimensiune ieșită din comun a părții inferioare (a fustei), fie printr-un corset foarte decoltat.

Pentru a se asigura că aleg modelul de rochie ideal, viitoarele mirese trebuie să apeleze la sfaturile pertinente ale specialiștilor. De asemenea, este recomandat ca înainte de a merge la probă să analizeze foarte bine opțiunile existente, să stabilească precis în ce categorie de siluete se încadrează și să menționeze consultanților așteptările pe care le au.

Vera Sposa – rochii de mireasă prințesă create de designeri prestigioși

Vera Sposa este locul ideal pentru cea mai sensibilă alegere din viața unei femei. Compania pune la dispoziția clientelor o selecție de rochii de mireasă ce impresionează prin croiul impecabil, materialele de înaltă calitate, ornamentele prețioase și detaliile fine.

Rochiile de mireasă stil prințesă de pe vera-sposa.ro cuceresc prin bogăția ornamentală a corsetului, prin volumul impresionant al fustei, prin trene dramatice și aplicații extravagante. Colecția 2019 reunește creații ale unor case de modă celebre, cum ar fi Rosa Clara, Demetrios, Pronovias Group sau Galia Lahav, care prin tehnicile speciale și materialele premium reușesc să îmbine într-un mod ideal confortul și eleganța.

Programează-ți o vizită în showroom-ul Vera Sposa din București și alege rochia de mireasă care îți va garanta o apariție de neuitat!

Sursa: admarks

Sursa foto: Vera Sposa

Comments

comments

Lasă un răspuns