Esti aici
Femeia.ro > Familie > Nuntă > Tendințele costumelor de mire pentru anul 2018

Tendințele costumelor de mire pentru anul 2018

Vrei să afli noile tendințe pentru acest an în materie de costume de mire? Aici poți afla toate detaliile legate de materiale, culori, modele și totodată despre ce au creat designerii în ultimul timp. Din fericire, datorită designerilor, eleganța pare să câștige din nou teren în acest an, în rândul bărbaților. Secretul este să eviți rutina, să ieși puțin din tiparele clasice, să ții cont de tendințele apărute în modă.

Uneori, un eveniment special nu necesită să ai un costum care să epateze. Pentru a fi elegant ar fi indicat să vezi noile creații ale designerilor, pentru că aceștia sunt cei mai buni îndrumători de stil. Fiecare bărbat spune că îi place să se îmbrace elegant, uneori reușește, alteori nu. Totuși, este preocupat de modul cum se îmbracă, mai ales dacă este vorba să participe la un eveniment special.

Ultra Violet – Culoarea anului 2018

Conform specialiștilor de la Institutul Pantone, culoarea anului 2018 este movul intens – Ultra Violet. Acum ai posibilitatea de a avea un costum de mire deosebit, dintr-un material cu nuanță nouă pentru 2018, care să arate impresionant. Cu siguranță foarte mulți oameni sunt entuziasmați de această nuanță puternică de mov și o consideră deja una din culorile preferate.

Alte culori la modă în acest an sunt albastru-închis, gri și verde. De asemenea, mirele poate opta pentru un costum roșu-închis sau albastru-intens. Sunt în trend și nuanțele mai deschise și mai vii, nu doar aceste culori sobre. Albul dar și tonurile de albastru-deschis, roz, lila sunt preferate în acest an.

Cum trebuie să fie costumul de mire?

În acest an poți face nunta mult așteptată în culori de ultra violet, dar și în nuanțe asemănătoare de purpuriu și liliachiu. Un costum pentru mire de culoare violet poate fi o alegere îndrăzneață și foarte frumoasă. Sunt în trend și accesoriile ultra violet, iar aici ne referim la: cravată, papion, batista de la buzunar sau chiar la pantofi. Mireasa trebuie să aibă rochia albă, dar domnișoarele de onoare pot opta pentru culori în tonuri de violet, lila și mov.

La bărbați se observă tendința spre eleganță, rafinament, simț artistic. Accentul se pune pe detalii, pe elemente deosebite, pe materiale cu imprimeuri originale.

Sunt la modă costumele de ceremonie cu guler rever șal sau rever de tip spit. Materialul pentru rever este satinul de mătase care are un efect de lux și este în contrast cu țesătura sacoului. Satinul apare și la manșetele sacoului, care astfel se asortează perfect cu reverul acestuia.

Nunta reprezintă ocazia perfectă pentru a-ți cumpăra unul dintre cele mai frumoase costume mire, care trebuie să fie și modern și confortabil. Nu uita! Plănuiește nunta din timp, este esențial acest lucru! Astfel vei avea timp pentru a pune la punct toate detaliile și a fi relaxat la marele eveniment al vieții tale. Este important să ai un costum de mire deosebit, pentru că toate privirile invitaților vor fi ațintite asupra miresei și asupra ta.

Fă lucrurile din timp! Pentru ca totul să fie perfect ai nevoie de un pic de strategie. Marchează data în calendar, fă lista cu invitați, alege restaurantul, cumpără costumul pe care îl vei purta la eveniment, etc. Și dacă tot a venit vorba despre costum, trebuie să faci în așa fel încât să arăți diferit la nunta ta, să porți un costum care să fie special, în trend și pe placul miresei.

Tendințele în anul 2018 la costume de mire sunt:

  • Costumele pentru mire sunt originale. Acestea sunt realizate din materiale cu imprimeuri deosebite, unice, foarte elegante. Ideea nu este să fie extravagante, ci mai ales să fie pline de rafinament.
  • Sunt la modă costumele de tip smoching foarte elegante.
  • Costumele clasice sunt apreciate și în acest an. Acestea sunt puțin mai cambrate decât în mod normal și încheiate la două rânduri de nasturi.
  • Sunt în trend costumele de mire cu accesorii de lux, cu papioane negre, cu ceasuri de buzunar cum se purtau cu mulți ani în urmă.
  • Sunt la modă papioanele, acestea oferă un plus de eleganță și apar obligatoriu la costumul de mire de tip Tuxedo.
  • Sunt în trend costumele perfect cambrate pe corp, care pun silueta unui bărbat atletic în evidență. Trendul se numește Slim-Fit și este apreciat în acest an. Acest costum este elegant și poate fi folosit în loc de costum de mire.
  • Costumul în carouri are stil, te duce cu gândul la un bărbat plin de rafinament sau care preferă stilul retro. Un astfel de costum este potrivit și pentru evenimentele sociale, pentru o întâlnire de afaceri sau o întâlnire romantică.

Dacă nu găsești un costum de mire potrivit pentru conformația corpului tău, îți poți face unul de comandă, care să fi inspirat după un model în tendințele modei anului 2018. Nu te gândi la un costum de mire ca la o costumație. Important este să alegi un model care să-ți evidențieze trăsăturile și personalitatea.

Comments

comments

Lasă un răspuns