Esti aici
Femeia.ro > Familie > Nuntă > Ultima noapte de logodna, intaia noapte de maritis

Ultima noapte de logodna, intaia noapte de maritis

După ce cu o seară înainte au făcut sex flamboaiant, unele femei nu se pot abține să nu-și cânte mulțumirea toată dimineața, în drum spre muncă. Altele zâmbesc fără motiv prima jumătate din zi; zâmbesc la copaci, la vitrine și la nori, și sunt tentate să dea binețe necunoscuților.

Cel puțin așa ne învață filmele că arată fericirea năvalnică după o noapte de sex ce aburește geamurile. Mie nu-mi trebuie un scenariu de film bine ticluit. Știu din experiența de iubită cu normă-ntreagă că, dacă faci sex mulțumitor de cu seara, o să strălucești spectaculos a doua zi. Și o să fii cu cel puțin 42% mai bine-dispusă.

[*Sex perfect in noaptea nuntii*][1]

Dacă ești logodnică pe ultima sută de metri, adică viitoare soție cu acte-n regulă, probabil că te codești să purcezi la aventuri romantice tocmai în noaptea asta atât de scurtă dinaintea nunții, în care nu știi ce să faci mai întâi.

Oare să-ți repeți în minte fiecare mișcare a dansului în doi? Să visezi cu ochii deschiși la noul tău nume de familie, exersând felul în care o să te prezinți de mâine încolo sau să dormi cât poți mai mult? Eu propun cu totul altceva. Da, știu că este o noapte complicată, dacă te gândești că a două zi va fi lungă și complicată. Îți dă târcoale gândul că ar fi mai bine să te odihnești.Dar constați că somnul taman acum nu se lipește de pleoape așa cum ți-ai dori, pentru că ești emoționată. Stresată. Panicată.

[*Cum sa ai parte de sex perfect in luna de miere*][2]

Păi atunci nu mai bine dai frâu liber sentimentelor și te cuibărești cu toată tandrețea din dotare în brațele viitorului tău soț? Poți să pui la socoteală tot somnul din lume și o droaie de cosmetice perfomante, că fața ta tot nu va străluci ca atunci când ai fost iubită bine.

O noapte – măcar un pic furtunoasă – este un mod tare bun de a stinge tensiunea ce cu siguranță cuprinde mirii cu o zi înainte de a se lua de mână pentru totdeauna. Până la urmă, asta este ultima seară de logodnă și trebuie prinsă cu un bold la loc de cinste în mica voastră istorie personală, astfel că o sărbătoare a senzualității este o idee tare bună. Exact în momentul ăsta, apropierea trup și suflet (dar mai ales trup) cu iubitul merită tot efortul. Chiar dacă ți se închid ochii și chiar dacă ți se pare o idee bună să stai cuminte, strângând prea tare din ochi, cum fac copiii mici când vor să te convingă că au adormit, în speranța că poate-poate te fură somnul.

[*Sex cu verigheta – erotismul dupa nunta*][3]

Poate că iubitul crede că ești obosită tare. Poate chiar ești. Probabil că gândul ăsta îi taie tot avântul și ezită să-ți facă propuneri sexy tocmai azi, după ce te-a văzut cum ai robotit toată ziua și mâine aveți de mutat munții împreună, sub ochii înduioșați ai unui public numeros. Dar tu nu mai sta pe gânduri. Fă ce trebuie. Preia tu mângâierile aducătoare de intimitate și surprinde-l.

Propune-i să vă scufundați împreună într-un ocean de săruturi dulci, dezmierdări și tot ce mai urmează în mod natural, înșirându-se frumos ca mărgelele pe o ață. Promit că el o să fie încântat.

[*Cum sa fii o miresica sexy*][4]

De fapt, specialiștii în relații spun că tocmai lipsa de inițiativă în pat a iubitelor sau a nevestelor este unul dintre principalele motive de bombăneală a bărbaților. Asta înseamnă că, dacă tu îi arăți ce gânduri ușor indecente ai, finalul nu poate decât unul happy pentru toată lumea. Și știi și tu ce somn bun te cuprinde apoi, după ce corpul a primit tot ce avea nevoie.

Se apropie ultima noapte de logodnă? Fă-o de pomină, pentru că în felul ăsta o să începi cu dreptul prima zi din noua ta viață, mai bună.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/sex-perfect-in-noaptea-nuntii
[2]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-ai-parte-de-sex-perfect-in-luna-de-miere
[3]: www.miresici.ro/articole/sex-cu-verigheta-erotismul-de-dupa-nunta
[4]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-fii-o-miresica-sexy

Comments

comments

Lasă un răspuns