Esti aici
Femeia.ro > Familie > (P) De ce să folosești manşeta pentru îngrijirea bebeluşului TEODOR

(P) De ce să folosești manşeta pentru îngrijirea bebeluşului TEODOR

Manşeta pentru îngrijirea bebeluşului TEODOR transforma hranirea bebelușului într-o experiență și mai placută și schimbă rutinele zilnice în ritualuri plăcute.

Mămicile au acum un nou sprijin, un produs ingenios, practic și simplu de folosit, care protejează pielea sensibilă a bebelușului și ii asigură acestuia confortul în timpul alăptării: manşeta pentru îngrijirea bebeluşului TEODOR. Lansat în cadrul evenimentului TEODOR – Mămici şi bebeluşi ocrotiţi, acest produs reduce riscul apariției iritațiilor în zona cervicală a micuților ce pot aparea în timpul alaptării sau hrănirii cu biberonul, înlocuind prosopelul sau scutecul de finet care sunt incomode și greu de folosit.

Manşeta pentru îngrijirea bebeluşului TEODOR este un produs a cărui poveste începe cu experiența de mămică a Cameliei Andrei care a observat că în timpul meselor, pentru că bebelușul depune un efort mai mare pentru a se hrăni, transpiră mult în zona capului şi gâtului. Astfel, în urma contactului direct dintre pielea capului lui și brațul mamei, uneori bebelușul poate să aibă chiar o mică iritație în zona cervicală.

Mi-am dat seama că în aceste momente nu e vorba doar de confortul bebeluşului, ci şi de cel al părintelui şi că e nevoie de o soluţie care să ajute mămicile să mai uite de griji şi să se bucure de fiecare surâs al bebeluşului lor. Folosindu-mi experienţa de peste 15 ani acumulată în atelierul meu de confecţii, am perfectat ideea și așa a aparut Manșeta pentru îngrijirea bebelușului TEODOR. Produsul l-am testat întâi pe copiii mei și chiar dacă baiețelul meu cel mic are 3 ani, încă mai folosesc manșeta seara, atunci când vrea să mai adoarmă pe brațul meu”, declară Camelia Andrei, creatoarea manșetei pentru îngrijirea bebelușului TEODOR.

Manşeta pentru îngrijirea bebeluşului TEODOR este o inovație 100% românească, confecționată dintr-un bumbac special, care absoarbe imediat transpirația și astfel ajută la creșterea confortului bebelușului și al mamei, transformând astfel hrănirea într-o experiență și mai placută și schimbând rutinele zilnice în ritualuri plăcute.

Un produs pentru bebeluşi poate fi doar un produs, dar atunci când este născut dintr-o nevoie şi o experienţă personală acesta poate fi pentru un copil la fel de important ca hrana”, declară Camelia Andrei, creatoarea manșetei pentru îngrijirea bebelușului TEODOR.

Manşeta pentru îngrijirea bebeluşului TEODOR poate fi comandată online pe www.teodorbaby.com.

Comments

comments

Lasă un răspuns