Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > 10 motive sa lupti cu viata

10 motive sa lupti cu viata

Renuntarea este calea cea mai usoara. Calea mai grea este sa lupti cu viata. Grea, dar frumoasa. Am facut o lista cu 10 motive sa lupti cu viata si tot atatea motive puternice si temeinice sa te straduiesti, impotriva tuturor sa iesi la lumina.

1. Esti in viata. Acesta este mare castig. Orice altceva poate trece pe planul doi. Daca din cele mai diferite motive pierzi tot, simplul fapt ca esti vie si sanatosa este suficient pentru a merge mai departe. Indiferent de ceea ce sa intamplat sau cat de mari sunt eforturile pe care trebuie sa le faci, simplul fapt ca esti in viata este o dovada ca lupti cu viata si garantia ca poti sa o iei de la inceput.

2. Depinde de tine. Esti singura care poate face alegerea intre a renunta sau a merge mai departe. Lupta pentru visele tale. Eu cred ca visele si dorintele mari pe care fiecare le avem, vise si dorinte care iti par irealizabile, le ai tocmai pentru exista in tine resursele necesare pentru a le indeplini. Niciodata visele si dorintele nu sunt peste puterile tale. Si nu, nu este poezie!

3. Toate resursele sunt in tine. Marea greseala a oamenilor care esueaza este aceea ca isi doresc totul dintr-o data. Fiecare lucru se construieste incet cu migala si cu rabdare. Nici Dumnezeu nu a facut lumea intr-o zi. Pana si El a avut nevoie de sase zile! Prin urmare nu renunta la ceea ce vrei doar pentru ca aparent „nu se poate”. Daca exista vointa, exista o cale. Intotdeauna.

4. Nu regereta nimic din ceea ce faci. Nimic nu este usor de facut. Nimic nu vine pe tava. In conditiile astea erorile, greselile si esecurile fac parte din poveste. Nu regreta nimic din ceea ce ai facut, atata vreme cat poti merge mai departe.

5. Succesul este minunat. Gustul si bucuria succesului sunt in masura sa stearga toate dificultatile si toate eforturile. Daca vrei sa te bucuri de succesul tau, trebuie sa lupti pana la capat. Succesul este mereu un punct final!

6. Invata. Esecurile si insuccesele au marea calitate de a veni la pachet cu pretioase lectii de viata. Aceste lectii de viata sunt insa si tot atatia pasi spre succes. Fara esec, succesul nu poate exista, pentru ca doar dificultatile sunt cele care te pot ajuta sa inveti toate lectiile necesare pentru a reusi. Suna pompos? Deloc! Aceasta este realitatea. Priveste in urma ta si ai sa vezi ca pana la succes ai avut de trecut obstacole, iar acesea sunt cele care te-au dus la succes.

7. Gandeste pozitiv si nu pierde niciodata increderea in tine. Spune-ti mereu „pot”, in loc de „nu pot” chiar daca este evident ca ceea ce faci este greu, dificil si complicat. Nu renunta, persevereaza, ia-o de la capat de cate ori este nevoie.

8. Inspira si inspira-te.
Totul in jur este cauza si efect in egala masura. Cea ce te influenteaza pe tine este efectul altor decizii, iar ceea ce faci tu ii influenteaza pe altii. Cu alte cuvinte nimic nu este intamplator si totul are o explicatie. In consecinta totul poate fi schimbat, modificat si pus pe fagasul pe care il vrei.

9. Este destinul tau. Tot ceea ce faci este parte din constructia pe care o faci pentru destinul tau. Deci tot ceea ce faci, faci pentru tine. Uneori, aparent, muncesti doar pentru altii. In fapt fiecare efort este unul in folosul tau.

10. Munca este o fericire. Probabil ca vor fi multi cei care ma vor contrazice, dar cu toate acestea repet: munca este o fericire pentru ca tot ceea ce te bucura vine in urma muncii tale. Sa stii ca tot munca este si construirea unei relatii, si cresterea unui copli, dar si a face o prajitura. In plus, doar actionand, muncind si implicandu-te poti realiza ceea ce vrei.

In concluzie: lupta cu viata pentru ca asta este principalul scop pe care care il avem.
Succes!

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns