Esti aici
Femeia.ro > Familie > Psihologie > 12 luni ca sa-ti schimbi viata

12 luni ca sa-ti schimbi viata

Acest proiect este pentru tine o sursa de inspiratie. A fost creat pentru ca tu sa simti zi de zi ca viata are gust, ca merita traita la maximum, ca fiecare moment are farmecul lui irezistibil.

Oricare ar fi scopul tau in viata – sa iubesti, sa fii bogata, sa fii iubita, sa scrii carti, sa ai trei copii sau sa fii in centrul atentiei – sunt valabile aceleasi principii! Vor fi prezentate in 12 articole numai in revista FEMEIA., cate unul in fiecare luna, incepand cu luna ianuarie 2009.

Fiecare principiu este descris pe baza experientei personale de viata a autoarei Sarah Laurie sau a experientelor unor oameni pe care i-a cunoscut. Nu sunt teorii plictisitoare, sunt idei exemplificate, sfaturi care pot fi puse ACUM in practica.

Cele 12 principii vor fi interpretate diferit de fiecare. Integreaza-le si TU in viata ta, dar nu te grabi, ele sunt astfel create incat sa fie integrate pe parcursul unui an intreg.

 • In IANUARIE vei aduce ordine in stilul tau de viata si imprejurul tau. Atunci cand esti organizata, cand tot ce faci are un sens, inseamna ca incepi sa detii controlul. Si o data ce ai controlul, ai si puterea de a intoarce lucrurile in favoarea ta, de a aduce succesul in viata ta.
 • In FEBRUARIE incepe calatoria in care te descoperi pe tine si totul devine mai clar.Cand stim ce dorim de la noi, drumul nostru in viata devine incredibil de clar.
 • In MARTIE vei invata sa acorzi timp pentru a-ti descoperi visele si vei vedea ca ce visezi poti atinge cu adevarat.
 • In APRILIE vei invata cum sa intrii in actiune si cum sa-ti intreti forma fizica! Cand actionezi vei fi surprinsa de bogatia de oportunitatilor care vin spre tine.
 • In MAI, iti vei identifica valorile si vei afla cum sa-ti aliniezi viata la aceste valori.Nu poti obtine o viata de success si implinita daca viata ta trece pe langa valorile tale.
 • In IUNIE,vei invata sa fii recunoscatoare in fiecare zi pentru tot ce ai. Atunci cand esti recunoscator, progresul, schimbarea si recunoasterea din partea celorlalti pot veni si ele.
 • In IULIE, te vei gandi cum ai putea sa aduci echilibru in viata ta!
 • In AUGUST, vei invata sa privesti altruismul ca pe un mod de viata!
 • In SEPTEMBRIE, vei afla cat de important este sa gandesti pozitiv! Toate lucrurile la care trebuie sa te gandesti vor avea parte de o surpriza. Absolut toate vor fi abordate pozitiv! Vei vedea ca se poate!
 • In OCTOMBRIE, vei afla cat de important este sa te bucuri de compania celor care scot ce e mai bun din tine si vei afla ca si tu trebuie sa scoti tot ce e mai bun din ei!
 • In NOIEMBRIE, vei afla cum sa gasesti un mod mai intelept de a-ti gestiona banii. Fii convinsa ca meriti sa castigi toti banii de care ai nevoie si ca poti!
 • In DECEMBRIE, vei putea sa vezi aceasta binecuvantare, sa nu o lasi sa treaca pe langa tine o data cu fiecare apus de soare. Vei cauta si vei trai micile bucurii ale fiecarei zile!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns