Esti aici
Femeia.ro > Familie > Psihologie > Fantezii de femeie singura

Fantezii de femeie singura

Nu despre faptul că ai rămas într-o după-amiază ploioasă de vară singură acasă e vorba. Ci despre femei singure, ca nişte jumătăţi de măr uitate pe marginea bufetului.

La ce altceva să se gândească, vei spune, o asemenea femeie decât la cum să-l găsească pe el, acela menit să-i aline oful, dorul şi dorinţa? Ei da, dar se întâmplă şi să găseşti un înlocuitor şi… liberă eşti, de nimeni nu „depanzi“, cum zicea nenea Iancu, și poţi face ce cu gândul nu gândeşti. Sau tocmai ce numai cu gândul gândeşti. Îţi poţi împlini, altfel spus, fanteziile. Dar să vedem cum e cu fantasmele astea de femeie singură!

Ca-n filme

Singură… Dacă aş merge odată pe stradă şi, cum sunt eu cam zăpăcită, aş da, în sensul cel mai propriu, peste el. Un el înalt, bine făcut, să simţi încordarea muşchilor sub pânza subţire a cămăşii, cu ochi frumoşi şi mâini perfecte. Poate nu chiar aşa, dar, cu siguranţă, fantezia despre întâlnirea bombă a oricărei femei singure se învârte în jurul celei pomenite mai sus. Cu mici variaţiuni, desigur. Iar fantezia continuă până la punctul culminant, cu detalii pasionante, cu păr ciufulit şi ochi sclipind de dorinţă. Din păcate sau din fericire, viaţa e mult mai puţin dramatică, aşa că mai bine răspunde-i la bună ziua vecinului burlac de la 3, care tot încearcă să intre în vorbă cu tine de o bucată de vreme. Cine ştie ce alte fantezii ţi-ai putea satisface? Şi nici n-ai mai fi singură.

Revenind la natură

Una dintre cele mai frecvente fantezii ale femeilor este amorul în public. Mă rog, nu chiar în staţia de tramvai, dar măcar în parc. Dacă stăm să analizăm comportamentul unor primate (gorilele, de pildă), constatăm că acuplarea este o modalitate de socializare, aşa că poate dorinţa asta ascunsă a noastră, că suntem singure sau avem un partener mai sobru, de a face dragoste cu frica în sân că ne prinde/vede cineva este oarecum explicabilă. În plus, dacă decorul e un pic mai sălbatic (parc, plajă, pădure), mirosurile naturii plus frica de care vorbeam nu fac decât să elibereze şi ceva adrenalină, care va spori excitarea, dorinţa, va aduce orgasmul mai aproape. Şi, sincer, e una dintre fanteziile cel mai simplu de dus la bun sfârşit.

Tot ce n-am putut

Visezi poziţii de care totuşi nu voiai să auzi când ţi le propunea fostul iubit. Poate chiar mai „dure“. O fantezie frecventă, mai ales la femeile singure sau cu un partener nepotrivit, este sexul în trei. Nu zic neapărat că ar trebui să încerci să-ţi satisfaci această fantezie, dar încearcă măcar să găseşti acel partener ca-re să te satisfacă. Mare grijă însă: satisfacţia din dormitor nu ajunge pentru o relaţie de cursă lungă! Iar după ce-l vei găsi pe acela, încearcă se te eliberezi de inhibiţii şi să fii măcar pe sfert cea din fantezii. Şi ai să vezi că ele se vor împuţina.

Dispărută fără urmă

Doar cu el, undeva să nu vă găsească nimeni, să nu se audă telefoanele, să nu trebuiască să dai bună ziua decât soarelui sau frunzelor, într-un colţ de lume unde să faceți amor când şi cum vă taie capul, fără nici cea mai mică grijă. Măcar două zile. Sincer? Cred că e una dintre fanteziile cel mai ușor de împlinit. E de ajuns o cameră de hotel într-un oraş mai îndepărtat sau, dacă eşti bucureşteancă, în celălalt capăt al oraşului. Ţinute lejere, bani suficienţi, tăiat orice contact cu exteriorul şi… vacanţă plăcută!

Fără perdea

Tot ce-ţi spuneau mama, profesorii, colegele şi prietenele mai conformiste că „nu se face“ te-a adus în starea să te visezi făcând dragoste într-un mall sau în debaraua de la birou sau chiar pe biroul şefului. Nici asta nu e greu. În glumă fie spus, e chiar foarte simplu dacă reuşeşti să-ţi cucereşti şeful. Din păcate, în mall e cam periculos. Nu că te-ar vedea lumea, asta e chiar excitant, ci poți intra la închisoare pentru exhibiţionism. Şi nu merită.

Când nu mai sunt bune fanteziile

Aşadar, fanteziile sexuale nu-s echivalente cu perversiunea. Sunt pur şi simplu semnale că ai nevoie de un pic de variaţie sau că trebuie cu adevărat să schimbi ceva în viaţa ta. Există însă şi semne care-ţi spun că fanteziile tale nu vor face decât să strice.

El nu e de acord cu tine. Nici vorbă de „gând la gând cu bucurie“. Tu îi propui o nebunie, iar el se uită la tine exact ca la nebuni. Ba începe să contorizeze toţi cunoscuţii de parte masculină care „ţi-ar fi putut băga asta în cap“. Urmarea? Ori renunţi la el, ori renunţi la fantezii.

Ai o idee fixă. Nu trăieşti decât pentru a-ţi pune în practică fantezia. Grav. Încearcă să renunţi singură sau, mai sigur, apelează la un specialist! De data asta, explicaţia se află mai adânc, în subconştientul tău.

Pericol de deces. Fanteziile cu sufocări sunt extrem de periculoase. Şi aproape patologice.

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.25/26.06.2014.

Autor: Irina Tudor Dumitrescu

Sursa foto: Fotolia

Comments

comments

Lasă un răspuns