Esti aici
Femeia.ro > Din viață > Psiho > 10 cai prin care iti imbunatatesti viata

10 cai prin care iti imbunatatesti viata

Am facut o lista cu 10 cai prin care iti imbunatatesti viata. Toate sunt solutii simple si usor de aplicat. Traim o singura viata, iar acestea este un motiv suficient pentru a incerca sa ai o viata mai buna si mai frumoasa. Uneori viata este grea si complicata, secretul fiind acela de a merge inainte cu ambitie si perseverenta, pentru ca nu poate nimeni sa-ti spuna ce-ti aduce ziua de maine.

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/04/03/cai-iti-imbunatatesti-viata-3.jpgIata cele 10 cai prin care iti imbunatatesti viata.

1. Fii multumita cu ceea ce ai. Nu-ti dori niciodata lucrurile si situatiie pe care nu le poti avea, pentru ca acestea vor genera frustrare si deceptii. Nu visa la o excursie in jurul lumii, dar planificati un tur al Romaniei. Din anumite puncte de vedere satisfactia o sa fie identica.
2. Acceptati greselile si nu te lasa coplesita de regrete. Toata lumea greseste. Greselile sunt lectii de viata atata vreme cat nu te lasi coplesita de regrete.

3. Disciplineaza-te. Asta inseamna de la respectarea regulilor pe care le impune nutritia sanatosa, pana la a-ti pune centura de siguranta in masina. Disciplina este unul din secretele fericirii.
4. Ai grija de sanatatea ta. O viata lunaga este o dorinta a tuturor, dar o viata sanatoasa este o binecuvantare.
5. Ai incredere in tine. Aceasta este o trasatura pe care parintii trebuie sa o sadeasca in copii, dar de la un anumit moment incolo este efortul pe care il pot faca tu, cu tine. Deseori scuccesul personal isi are radacina in increderea in propria ta persoana.

 Afla ce este “butonul fericirii” si unde se afla

6. Asuma-ti riscuri in viata. Accepta provocarile, indrazneste sa spui ce gandesti, ce vrei si asuma-ti riscuri. Sunt sarea si piperul vietii si tot atatea cai care te duc mai departe in noi etape ale vietii tale. Daca omul nu ar fi riscat probabil ca inca nu am fi descoperit inca focul….
7. Accepta rutina. Uneori ne copleseste rutina vietii de zi cu zi, dar rutina este parte din viata noastra si este scrisa in codul genetic. Rutina este un mod foarte simplu prin care ne putem ordine in viata.

8. Profita la maximum de fiecare zi. Fiecare zi este unica sau fiecare zi este o zi de pe urma careia trebuie sa profiti. Nu lasa nici o zi sa treaca degeaba. La finalul zilei o sa-ti para rau.
9. Controleaza-ti furia. Din mai multe motive este util, sanatos si benefic sa-ti controlezi furia. Este daunatoare, este distrugatoare si de cele mai multe ori te face sa iei decizii proaste care vor avea consecinte neplacute asupra ta. Judeca si decide mereu cu calm si in mod logic. Uneori asta este cea mai mare dovada de intelepciune si o garantie pentru fericirea ta in viata, dar si una din cele mai simple cai prin care iti imbunatatesti viata.

10. Ignora lucrurile neimportante. Lucrurile neimportante iti pot complica viata inutil si te pot atrage intr-o masura care, in final o sa-ti strice linistea si tihnia ta personala. Lucrurile neimportante sunt pline de incarcatura negativa si sunt mereu provocatoare de stres.

Acestea sunt cele 10 cai prin care iti imbunatatesti viata. Efectele sunt rapide, iar beneficiile uriase. Ceea ce mai trebuie spus in completarea acestei liste cu 10 cai prin care iti imbunatatesti viata este ca totul depinde de tine. (Otilia Ignat)

Citeste si afla cum arata dieta care aduce fericirea, de ce si cand este bine sa o respecti.

 

Comments

comments

Leave a Reply