Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > 10 legende falice

10 legende falice

1. Poti judeca marimea penisului dupa numarul de la pantof

FALS.
Mai auzisem ceva si de marimea nasului, cum c-ar reflecta dotarea din pantaloni… N-are nici o legatura, nu te entuzisma daca poarta 45 la pantofi; mai sus, “lucrurile” poti fi mai putin impresionante. S-au facut studii pe un numar generos de barbati si s-a constatat ca nu se poate judeca marimea penisului decat dupa… marimea penisului.

2. Femeile pot fi alergice la sperma
ADEVARAT. Si ne referim strict la contactul sexual clasic. Sistemul imunitar feminin poate percepe sperma ca pe un germen si poate crea anticorpi, care provoaca arsuri, infectii sau inflamatii la scurt timp dupa contactul sexual. O prima solutie este utilizarea permanenta a prezervativului, dar este indicata consultarea medicului.

3. Barbatii cu penis mai mare pot atinge recorduri de durata
FALS. N-are absolut nici o legatura. Mic sau mare, singura motivatie pentru care partida de sex poate dura mai mult sau mai putin este intarzierea sau imposibilitatea ejacularii, in ciuda faptului ca placerea barbatului este foarte intensa. Sau oboseala, stresul, lipsa de chef…

4. Lungimea medie a penisului este de 15 cm
ADEVARAT. Penisul masoara intre 12,5 si 18 cm in erectie. Citam aici rezultatele unor cercetari stiintifice, si nu declaratiile unor barbati dispusi sa exagereze. Prin 1950, un sondaj bazat pe masuratori proprii indica o medie de 16,5 cm.

5. Masturbarea ajuta la marimea dimensiunilor penisului
FALS. I se pare… Da, poate ca imediat dupa masturbare e mai mare. Dar… se strange la loc!

6. E posibil sa ramai insarcinata inainte ca el sa aiba orgasm

ADEVARAT.
Stim ca pare stupid, dar asa este. Acum intelegi poate cum e posibil sa ramai insarcinata desi el si-a pus prezervativul inainte sa ejaculeze sau daca ati adoptat metoda “coitus interruptus”. Explicatia? Penisul secreta un lichid preseminal care este, de fapt, cel care ajuta sperma sa alunece mai usor in vagin. Lichidul preseminal este incolor si poate contine spermatozoizi sau chiar transmite infectii.

7. Barbatii circumcisi sunt mai curati
FALS. Tine exclusiv de igiena. Lipsa pielii de deasupra nu inseamna neaparat ca penisul este ferit de microbi. Din cauza semnalelor primite de la persoanelor ingrijorate de acest lucru s-au efectuat cercetari medicale, insa nu s-a descoperit nici un motiv care sa le confirme temerile.

8. Sperma poate “trai” pana la 5 zile dupa ejaculare
ADEVARAT. Si este cat se poate de activa, pentru ca temperatura din vagin este mediul propice pentru a rezista si a actiona asupra ovulelor. Doar in afara vaginului, sperma rezista numai cateva ore dupa ejaculare. Asa ca poti ramane insarcinata chiar daca te mandresti ca metoda calendarului nu te-a dezamagit niciodata.

9. Pierderea in greutate presupune cresterea dimensiunilor penisului
FALS. E doar o impresie cauzata de faptul ca, odata cu reducerea grasimii din corp, scade si stratul de grasime care acopera penisul. Lungimea va fi aceeasi, doar grosimea va fi alta. Da, poate ca va parea mai lung…

10. Penisul se poate rupe
ADEVARAT. Si poate fi foarte grav. Se poate intampla daca loveste prea puternic pelvisul femeii in timpul unei partide mai violente sau daca tu cazi brusc pe spate atunci cand stai deasupra si penisul ramane inauntru. Daca se intampla asta, fuga imediat la doctor!

 

Comments

comments

Leave a Reply