Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > 25 de indicii că e fericit cu tine

25 de indicii că e fericit cu tine

Te-ai întrebat vreodată dacă iubitul tău este mulțumit cu tine sau dacă nu cumva și-ar dori altceva? Există un răspuns la aceasă întrebare, deși nu poți fi niciodată sigură, există lucruri care îl dau de gol și îți arată că te iubește și te respectă. Dacă poți răspunde DA la măcar jumătate dintre următoarele indicii, este clar: lucrurile merg bine între voi, aveți un drum lung de parcurs împreună!

1. Trece cu vederea neînțelegerile dintre voi și nu-și bate capul cu mofturile conjugale. A înțeles că iubirea este esențială în relația voastră.

2. S-a pliat pe obiceiurile tale fără să i-o ceri sau să insișți să faceți anumite lucruri împreună.

3. Nu se uită după femei pe stradă sau, dacă o face, e foarte discret. În plus, apreciază fizic femeile care seamănă cu ține.

4. Te consideră o femeie frumoasă și are încredere în tine să-ți spună tot ceea ce-l neliniștește.

5. Vine direct acasă de la serviciu, nu întârzie găsind diverse scuze, nu te minte și nici nu l-ai prins cu ocaua mică.

6. Îți face des complimente și te laudă în față cunoscuților. Crede că ești o gospodină excelență și nu îți face reproșuri despre felul în care ai grijă de el și de copii (dacă aveți).

7. Dacă încă nu aveți copii, planificați să-i faceți.

8. Nu a avut rețineri în a formă o familie cu tine, nu îți face reproșuri în privința rudelor tale și nici nu are pretenții sau așteptări financiare de la ele.

9. În cea mai mare parte a timpului, e vesel și binedispus; rareori îl vezi posomorat când e acasă, cu tine.

10. De când sunteți împreună, e sigur pe el și se laudă în față prietenilor că a stat mereu bine la capitolul femei.

11. Îți aduce bomboane, flori sau îți face mici cadouri. Și trebuie să recunoști că sunt puțini bărbați care își păstrează acest obicei și după prima jumătate de an de relație.

12. Când vine vorba de schimbat perdele, covoare, mașină de spălat, tu decizi. Are încredere în gusturile tale și e de acord cu schimbările pe care le faci. Atât timp cât nu te atingi de mobilă și de televizor :).

13. Cei din jur cred că ai o influență benefică asupra lui și că i-ai schimbat unele puncte de vedere.

14. Țineți banii la comun, stabiliți împreună prioritățile și plățiți cheltuielile. Nu îți ascunde cât câștigă și nici veniturile în plus sau cheltuielile care se ivesc.

15. Îți zâmbește des, te mângâie din priviri și te aprobă în față celorlalți, susținându-ți punctul de vedere.

16. Deși inițial nu e de acord cu ceva, acceptă în cele din urmă varianta ta. Și nu pentru că nu-i dai pace dacă nu face cum spui tu, ci fiindcă a ajuns el singur la concluzia că așa e mai bine.

17. Nu îți reproșează când cheltuieșți câțiva bani pentru ține și e ok dacă îți cumperi o geantă sau vreo bluza, chiar dacă nu e o ocazie specială.

18. Îi face plăcere să petreacă timp cu ține, iar când vrea să ieșiți undeva seară sau în weekend-uri, te întreabă unde ți-ar plăcea să mergi.

19. Nu-și face planuri care nu te includ și pe ține și, în mintea lui, e de la sine înțeles că oriunde se află el, eșți binevenită.

20. Nu are regrete și sentimente față de fostele iubite, nu te compară cu ele și nici nu se raportează la celelalte relații.

21. E generos cu ceilalți, vrea că toată lumea să se simtă bine în jurul lui și nu are invidii sau resentimente.

22. Când te-ai mutat la el, și-a golit bucuros jumătate de dulap că să îți poți pune și tu lucrurile.

23. Când se trezește înaintea ta, e discret și nu te deranjează.

24. Nu are vreo reținere să ți se arate trist sau vulnerabil.

25. Îți spune că te iubește fără să-l întrebi și își manifestă fără ascunziș afecțiunea față de ține în public.

Citește și:

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns