Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Cuplu > 3 idei romantice pentru Dragobete

3 idei romantice pentru Dragobete

O cina romantica nu-i niciodata o idee proasta, dar chiar asa, in fiecar an, aceleasi planuri de Dragobete? Hai sa vedem cum v-ati putea simti minunat in alte trei moduri:

Picnic in sufragerie

Planuieste o seara relaxata alaturi de iubitul tau renuntand la vestimentatia scrobita – de fapt, ati putea renunta la vestimentatie de tot!

Dati-va intalnire pe covorul din sufragerie, la o cina usoara, ca sa nu va cada greu la stomac si sa va puteti bucura mai intens de momentele de… dupa.

Eventual, dupa masa puteti incinge o partida de poker pe dezbracate – si cel care pierde, si cel care castiga sigur vor avea de castigat!

De manuta, in parc

Nu e deloc cald afara, insa trairile voastre intense va vor incalzi, cu siguranta. De cand nu v-ati mai dat intalnire in acel old fashion way? In parc, intr-un loc ce va trezeste amintiri, acolo unde ati avut, poate prima voastra intalnire.

Plimbati-va de mana, sarutati-va sub coroanele acum golase ale copacilor si vorbiti in tihna despre voi si despre dargostea voastra, rememorand momentele speciale de la inceputuri.

Masa… si casa in oras

Daca totusi nu puteti renunta la ideea unei cine romantice la restaurant si poate ati si facut rezervare, mergeti un pic mai departe de atat.

Nu va intoarceti acasa dupa cina, ci petreceti-va o noapte de dragoste intr-o camera cocheta de hotel. Ai putea face tu rezervare din timp – pune acum mana pe telefon – si surprinde-l diseara spunandu-i diseara sa te urmeze, fara sa puna intrebari.

Eventual leaga-l la ochi, daca traseul pana la hotel iti permite – va gasi gestul tau foarte incitant!

Comments

comments

Leave a Reply