Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > 3 lucruri pe care nu trebuie sa le faci intr-o relatie

3 lucruri pe care nu trebuie sa le faci intr-o relatie

Fiecare relatie are probleme ei pentru ca fiecare dintre noi facem cate ceva, chiar marunt, care poate duce la un conflict de proportii.

Iata trei lucruri pe care ar fi bine sa nu le faci in relatia ta:

Nu te gandi ca stii totul

Poate ca, uneori, ai raspuns la toate intrebarile insa daca iti intrerupi constant iubitul cand vorbeste pentru ca vrei sa-i atragi atentia ca a gresit, nu ajuta la nimic, doar il frustreaza pe el. Toata lumea are dreptul la o parere, chiar daca nu iti place tie, nici nu trebuie sa se intample asta tot timpul. Incearca sa scapi de atitudinea: eu stiut tot, si lucrurile vor fi mult mai relaxante intre voi doi.

Nu comunici

Trebuie sa-i comunici iubitului tau problemele pe care le ai si il privesc si pe el. Nu este normal sa te supere cu ceva iar tu sa tii in tine si sa te astepti ca el sa ghiceasca ce ai. Acelasi lucru este valabil si pentru el. Daca simti ca este suparat, intreaba-l pe un ton prietenos care este problema si daca tu poti face ceva pentru a se simti mai bine.

Totul se invarte in jurul tau

Este greu sa crezi ca te comporti in felul acesta, insa fii atenta la conversatiile cu iubitul tau si daca incerci sa duci discutiile doar spre tine tot timpul, este clar ca ai o problema.

Relatiile sunt intre doua persoane, nu doar una. Asadar, nu fa ca totul sa fie doar despre tine.

Comments

comments

Leave a Reply