Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > 3 minute sau 3 ore?

3 minute sau 3 ore?

Aceeaşi limbă

E posibil ca un simplu „oh, Doamne!“ din partea ta să fie interpretat greşit de partenerul tău, care s-ar putea gândi că ai ajuns în punctul culminant. Ca să nu-l derutezi, înlocuieşte acel „ah“ cu mai explicitul „nu te opri, e atât de bine!“ Observaţi-vă ticurile verbale, iar data viitoare, veţi şti cu precizie în ce moment al plăcerii aţi ajuns.

Lăsaţi grijile la uşă!

În dormitor, nu e loc decât pentru voi doi, o muzică în surdină şi o sticlă de şampanie. Dacă vă gândiţi constant la problemele de la serviciu sau la cele de matematică ale copilului, şansele să vă sincronizaţi în pat scad simţitor.

Punct şi de la capăt

S-a terminat prea repede şi ai mai vrea o tură? Iată cum să reaprinzi pasiunea:
1. Striptease. Literalmente, poţi să nu-ţi scoţi pălăria. Bine, nici ciorapii-plasă.
2. Duş. Obligatoriu, împreună. Stropeşte-l sau atinge-l cu jetul de apă în zonele strategice.
3. Căpşune. Sau orice altceva aveţi poftă să savuraţi. Pentru un plus de exotism, gustă-le direct de pe abdomenul lui.
4. Autoexplorare. Îl va scoate din minţi să te vadă mângâindu-te singură. Şi va învăţa unde să insiste data viitoare.

Până şi în glumele ilustrate referitoare la sex bărbaţii sunt reprezentaţi printr-un simplu întrerupător, iar femeile – printr-un panou de comandă. E clar că aşteptările noastre sunt diferite, iar cele care pierd la puncte suntem noi. Dar, cu răbdare şi tact, situaţia poate fi remediată.

Repetiţia, mama învăţăturii

O glumă spune aşa: „Sunt atât de fericit: am împlinit 18! De-abia aştept să fac 69!“ Puţini cuceresc Everestul din prima încercare. Continuaţi să experimentaţi, în căutarea celei mai potrivite poziţii. Pentru amândoi! Nu trebuie să se alinieze planetele ca să ajungeţi în acelaşi timp la orgasm. E suficient să descoperiţi fantezii comune.

Tehnici de respiraţie

Unul dintre motivele pentru care nouă ne ia ceva mai mult să ajungem pe culmile plăcerii este că nu ştim cum să respirăm corect. Respiraţiile profunde ajută oxigenul să circule mai bine prin corp, inclusiv prin muşchii vaginului. Dintr-odată, vei simţi o energie de care vei dori să scapi cât mai repede! Ghici cum? Pentru rezultate optime, încearcă să respiri pe gură: cantitatea de oxigen inspirată va fi aproape dublă, iar efectul – pe măsură.

Exerciţiile Kegel

Încordează muşchii pelvieni, apoi relaxează-i. Începe uşor şi, pe măsură ce te obişnuieşti cu senzaţia, intensifică mişcările. Fă asta nu doar în timpul preludiului, ci şi în momentul penetrării: şansele ca el să simtă mişcările tale şi să-i transmiţi aceleaşi trăiri sunt maxime.

 

Comments

comments

Leave a Reply