Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Cuplu > 4 greseli de convietuire

4 greseli de convietuire

Aperent sunteti cuplul perfect. Nu exista conflicte, nu exista discutii, iar tu esti cea mai rabdatoare, cea mai intelegatoare si cea mai dulce persoana din lume. Si cu toate acestea relatia voastra sta pe un butoi de pulbere care, inevitabil, va exploda… pentru ca faci cele mai grave greseli de convietuire!

Nu va certati niciodata

Daca nu abordezi un conflict care a aparut intre voi, nu te astepta ca acesta sa se rezolve de la sine. Deschide subiectul, da glas sentimentelor tale si da-i si lui sansa sa prezinte situatia din punctul lui de vedere. Ai insa mare cum abordezi subiectul, ca sa nu ajungeti la insulte.

Esti prea prietenoasa cu amicii lui

Incearca sa nu uiti ca sunt amicii iubitului tau si reprezinta o parte separata a vietii lui, in care n-ar trebui sa te amesteci. Asadar, nu sta pe capul lor cand sunt impreuna.

Ignorati chestiunile banesti

Chiar daca este stanjenitor, trebuie sa abordati din start problema banilor: sa se stie din capul locului cine ce plateste, ce va permiteti si ce nu.

Esti prea putin pretentioasa

Daca el nu este atent cu tine si tu nu-i reprosezi nimic, va continua sa te trateze necorespunzator. Fii corecta cu tine insati si spune-i in fata ca nu-ti place sa fii ignorata si ca nu meriti un asemenea comportament din partea nimanui.

 

Comments

comments

Leave a Reply