Esti aici
Femeia.ro > Din viață > Psiho > 5 lucruri care pot ruina o prietenie

5 lucruri care pot ruina o prietenie

 

Certurile, mai ales cele sustinute cu argument, sunt evenimente neplacute din care prieteniile pot scapa neafectate.

Insa dusmanii adevarati ai prieteniilor sunt tacuti, pot trece neobservati, si rod la radacina celor mai trainice relatii amicale.

Sa impartiti chiar tot

Fardurile. Rujurile. Peria de par. Jeansii – daca purtati acelasi numar – si chiar periuta de dinti. Da, ai incredere in prietena ta mai mult decat in tine, dar hepatitele, herpesul si alte afectiuni contagioase nu tin seama de frumoasa relatie dintre voi.

Multumiti-va sa impartiti visuri, ganduri, opinii.

Sa devii oglinda ei

Te-au atras la prietena ta cea mai buna felul in care zambeste, opiniile ei curajoase, coafura impecabila si stilul vestimentar?

Foarte bine, continua sa i le admiri, dar nu copia nimic! Nu te imbraca, nu te aranja si nu prelua ticurile ei verbale. Daca iti pierzi individualitatea si personalitatea, o poti pierde si pe prietena.

Sa-i spui (chiar) tot ce faci in pat

Conversatiile despre sex sunt delicioase, sa chicotiti pe seama performantelor partenerilor si pozitiilor de sex poate fi distractiv pana la un punct.

Pana la punctul in care relatia amoroasa disecata devine serioasa si protagonistei ii va piere cheful de a mai “face misto” pe seama ei. Cel mai sanatos e ca destainuirile inime sa aiba, de la inceput, limite peste care sa nu treceti.

Sa te plangi tot timpul

Iti place sa ai o prietena cu talente de psiholog – ei i te plangi pentru toate necazurile tale, ii insiri toate deceptiile, o suni in toiul noptii ca sa-i ceri sfaturi in amor. In rest, cand ti-e bine, cam dispari. Afla insa ca prieteniile – manta de vreme rea nu rezista in timp.

Vrei sa-ti impui parerea

Daca nu-ti place iubitul celei mai bune prietene, ii spui in fata si te astepti sa-l paraseasca. Nu-i sta bine rochia pe care si-a luat-o, ii aduci la cunostinta acest fapt, si nici ca vrei s-o vezi cu ea.

Daca zice ca tine si face ca ea, te simti tradata, insa gresesti. Orice om va lua deciziile pentru care este pregatit, cu care se simte impacat, si nimeni, nici macar cel mai bun prieten, nu are dreptul sa-l judece pentru asta.

 

Comments

comments

Leave a Reply