Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Psihologie > 5 prietene pe care trebuie sa le ai

5 prietene pe care trebuie sa le ai

Iti prezentam cele cinci prietene de care orice femeie are nevoie. Daca duci lipsa de una, fa rost de ea, ca sa-ti fie tacamul complet pentru distractie.

1. Prietena din copilarie

Este persoana care te-a convins – prin clasa a patra – ca nu e bine sa te razi in cap si cu care inca mai pierzi ore in sir palavragind la telefon despre toate nimicurile. Prietena din copilarie e cea alaturi de care petreceai toata noaptea cu ochii lipiti de posterul cu Brandon din Beverly Hills. Va intalneati de 4 ori pe zi si va desparteati numai ca sa mai puteti vorbi si la telefon macar o ora. Ea e ca un fel de jurnal umblator al copilariei si adolescentei tale. Stie cat de ridicol aratai cu tricourile lalii inscriptionate “Megadeath” sau ce aiurea iti statea coronita aceea alba cu fundite pe care toate fetele o purtau in scoala primara. Iti stie cele mai ascunse dorinte si ar face orice pentru tine.

2. Confesoarea

Este rietena careia nu ti-e jena sa-i povestesti toate detaliile intalnirii cu tipul pe care l-ai cunoscut pe net. Si care stie exact cate amenzi si rate neplatite s-au adunat de ultima oara cand ai facut o vizita la banca.

3. Organizatoarea

Este cea care nu uita niciodata sa ia o harta cand va aventurati intr-o excursie. Stie absolut totul despre lucrurile esentiale in viata unei femei: ce agentii de turism ofera preturi mai bune pentru o escapada in Cipru si ce pantofi se asorteaza mai bine la costumul tau de culoarea sampaniei: argintii sau aurii?

4. Antrenoarea personala

Ea este ca un intreg grup de majorete aflate non-stop la dispozitia ta. Te incurajeaza la fiecare pas si nu incearca niciodata sa arate mai bine ca tine. Este prietena care vede intotdeauna numai jumatatea plina a paharului si care te scoate din minti cu optimismul ei care frizeaza inconstienta. Nu te lasa niciodata sa te subestimezi si s-a angajat cu jumatate de norma pe postul de ridicator al moralului tau. Te incurajeaza sa visezi oricat de departe, dar nu uita sa-ti aduca aminte sa ramai cu picioarele pe pamant.

5. Tovarasa de petrecere

Te face, oricand si oriunde, sa te simti oaspetele de onoare. Entuziasmul ei este inexplicabil. Iata un exemplu elocvent: e sambata seara; indiferent cat de mult iti doresti sa te deprimi de una singura, ingropata in scrisori de la fostii iubiti, ea va da buzna in camera ta, iti va smulge batista din mainile tremurande si te va scoate in oras la o prelungita sesiune de karaoke.

 

Comments

comments

Leave a Reply