Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Cuplu > 5 semne ca (nu) vrea o relatie serioasa

5 semne ca (nu) vrea o relatie serioasa

Uneori e seducator, alteori imbufnat. Oare din cauza ta, sau asa e el, capricios? Tu esti gata sa treceti la etapa urmatoare a relatiei, dar el… Ba vrea, ba nu vrea. Ba e foarte atent, ba nu te mai suna cu zilele. Ce-o fi in capul lui? Afla daca isi doreste o relatie pe termen lung sau, dimpotriva, nu e pregatit pentru responsabilitati.

Vrea o relatie stabila daca…

  • VORBESTE LA PLURAL. Are planuri care te implica si pe tine si nu e vorba doar de petrecerea de vineri seara. Vorbeste la persoana I plural si cand vine vorba de vacanta de vara viitoare sau de nunta unui prieten care va fi peste un an. Acest “noi” arata ca nu te considera o persoana pasagera in viata lui, ci o partenera de lunga durata.
  • VREA SA SE APROPIE DE TINE. Daca e entuziasmat la gandul ca-ti va cunoaste parintii, prietenii sau bunicii, e semn bun. Mai mult decat atat, vrea sa te insoteasca in vizite sau la dentist. Daca se straduieste sa-i cunoasca pe oamenii importanti pentru tine, inseamna ca vrea sa faca si el parte din aceasta categorie.
  • ARE INITIATIVA. Nu trebuie sa astepti prea mult sa te sune, nu trebuie sa faci aluzii la un weekend petrecut impreuna si nici sa tragi de el ca sa iesiti in oras. Daca ai de-a face cu un barbat care planifica excursii, iesiri si o petrecere la care tu esti invitatul de onoare, e clar ca se gandeste la o relatie pe termen lung.
  • PRIETENII LUI SUNT CUPLATI. Ar trebui sa iti pui intrebari daca toti prietenii lui sunt celibatari si umbla majoritatea weekend-urilor prin baruri si cluburi de noapte. Dimpotriva, e semn bun daca nu are amici de pahar si prefera iesirile in gasca mixta, la care participi si tu.
  • ESTE INDEPENDENT SI RESPONSABIL. Are propriul apartament, masina si o cariera stabila. Nu se plange de lipsa banilor si nici nu primeste somatii ca nu si-a platit facturile. Este un semn ca e barbat responsabil, capabil sa aiba grija nu doar de sine, ci si de altii.

 

Nu vrea o relatie stabila daca…

  • NU-TI SPUNE CE SIMTE. Nu-ti face complimente, nu te lauda si nici nu ti-a facut vreo declaratie de dragoste pana acum. Inca o mai astepti? Nu, nu e vorba sa-ti declare amorul lui vesnic si nestramutat, ci macar sa spuna ceva care ar putea aduce cu “tin la tine” sau “imi place sa petrecem timp impreuna”. Daca nici macar nu incearca sa-ti comunice o chestie de acest gen, e clar ca nu e pregatit pentru urmatoarea etapa.
  • NU-I CUNOSTI PRIETENII. Iti vorbeste despre prietenii lui, dar niciodata nu i-a venit ideea sa te ia si pe tine cand iese cu ei, sau sa organizeze o intalnire ca sa le cunosti si tu pe partenerele lor. Faptul ca nu ti-a facut introducerea in cercul lui de prieteni ar putea insemna ca nu te gaseste suficient de interesanta pentru a se mandri cu tine.
  • IL SUNI DOAR TU. Sau in special tu. Te gandesti la el, il suni ca sa-l intrebi de sanatate sau doar ca sa-i auzi glasul. El te cauta rar, cu exceptia telefoanelor-surpriza la ore nepotrivite sau a invitatiilor in oras. Absenta telefoanelor lui este un semn al lipsei de respect fata de tine si un semn evident ca relatiile de cuplu nu sunt pe gustul lui.
  • NU E DESCHIS CU TINE. Comunicarea este cheia oricarei relatii, mai ales atunci cand e vorba despre un cuplu. Nu iti spune cum si-a petrecut ziua, nu te anunta ce planuri are pentru weekend si iti ascunde unele lucruri sau evita sa vorbeasca despre ele. Daca vrei o relatie serioasa, nu e el barbatul pe care il cauti.
  • NU GANDESTE IN PERSPECTIVA. Desi isi va lua concediu in curand, nu are nici cea mai mica intentie sa-l petreaca impreuna cu tine. Planurile lui nu te includ si, in ceea ce te priveste, lasa totul la voia intamplarii. Nu are ambitii pe termen lung si iti spune deschis ca nu se gandeste la casatorie. Nu astepta cuminte intr-un colt ca sa-si schimbe el parerea daca ai alte scopuri si gandesti in perspectiva.

 

Comments

comments

Leave a Reply