Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > 6 reguli pentru orgasm garantat

6 reguli pentru orgasm garantat

1. Elibereaza-ti mintea. Alunga gandurile neplacute si concentreaza-te la ceva sexy – de exemplu, cat de bine arata iubitul tau sub dus. Sau gandeste-te la o imagine cate te excita, de obicei, atunci cand te masturbezi.

2. Auto-exploreaza. Autostimularea este esentiala pentru obtinerea orgasmului. Prin masturbare, tu esti la comanda butoanelor placerii si poti sa-i arati partenerului exact ce si cum iti place.

3. Totul la timpul lor… Nu incerca sa controlezi foarte mult lucrurile, pentru ca altfel s-ar putea sa fii prea concentrata ca sa te mai bucuri de ce se intampla. Insa atrage-i atentia partenerului daca incearca sa grabeasca pasul cand nu esti inca pregatita.

4. Nu uita de exercitiile Kegel. Cand te apropii de orgasm, incordeaza si relaxeaza alternativ muschii pubococcigieni. Miscarea aceasta ritmica este in multe cazuri suficienta pentru declansarea orgasmului. Exercitiile Kegel sunt un aliat pretios in dobandirea placerii sexuale.

5. Traieste clipa. Nu te lasa in voia gandurilor gen: “Vai, sigur n-o sa apuc sa termin!”. Incearca sa incingi atmosfera si sa ramai conectata la actiune.

6. Mentine pozitia “castigatoare”. Cheia orgasmului este stimularea constanta, asa ca daca simti ca te apropii de punctul culminant, renunta la orice fel de acrobatii si pastreaza pozitia care stii ca te ajuta cel mai mult.

Comments

comments

Leave a Reply