Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > 8 semne ca trebuie sa va despartiti

8 semne ca trebuie sa va despartiti

 

Uneori relaţiile se termină cu un meci serios de ţipete. Uneori din cauză că unul dintre parteneri nu a fost fidel. Iar alteori pur şi simplu relaţia se răceşte în timp, şi totul merge din inerţie. Dar, în acest ultim caz, cum ştii că nu mai are rost să continui? De unde ştii că e momentul să puneţi punct aşa încât fiecare să poată merge pe drumul său?

Mai jos găseşti câteva exemple, iar dacă mai mult de trei ţi se potrivesc…..atunci ar fi cazul să te gândeşti serios să va despărţiţi.

Va certaţi din orice. Este normal ca un cuplu să se certe din când în când. Unele cumpluri se ceartă mai mult decât altele, dar asta e ceva normal când sunt personalităţi diferite. Dar dacă de la un timp aţi început să va certaţi mai mult decât de obicei, şi cearta este pornită de la lucruri mărunte, atunci asta îţi indică faptul că ceva nu este în regulă.

Faci ore sumplimentare la serviciu. Atunci când eşti îndrăgostită îţi doreşti să petreci cu el cât mai mult timp. În schimb, dacă nu simţi nici o dorinţa să ajungi mai devreme acasă, şi preferi să faci ore suplimentare la birou, atunci e cazul să te întrebi care este motivul.

Te enervează orice face. Până acum nici nu observai, sau cel puţin nu te deranja. Dar de la un timp, toate ticurile lui, sau obiceiurile pe care le are de când v-aţi cunoscut, au început să te scoată din sărite. Pur şi simplu te enervează. În cazul ăsta, e momentul să iei măsuri.

Găseşti mereu scuze. Este normal că, odată cu trecerea anilor, viaţa sexuală să nu mai fie chiar aşa cum era la începutul relaţiei. Dar dacă găseşti mereu scuze şi îl eviţi din ce în ce mai mult, este o altă discuţie şi ar trebui să-ţi dea de gândit.

Abia aştepţi să ieşi cu fetele. Dacă ai început să programezi din ce în ce mai des ieşiri cu prietenele tale, ar trebui să te întrebi de ce. Eşti bucuroasă că te vezi cu ele şi petreceţi toată noaptea, sau eşti fericită că nu trebuie să mai petreci timpul cu el?

Eşti interesată de alţi bărbaţi. Să te uiţi la filme şi să visezi la Ryan Gosling e una, dar să ieşi cu fetele şi să flirtezi sau să fii cu ochii după bărbaţi e alta.

Nu îţi imaginezi viitorul alături de el. Dacă atunci când te gândeşti la următorii cinci, sau zece ani din viaţa ta şi el nu apare în această imagine, înseamnă că el pur şi simplu nu are ce căuta lângă tine nici acum.

Ţi se potriveşte vreuna din situaţiile de mai sus?

 

Comments

comments

Leave a Reply