Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Psihologie > Afla daca a terminat-o cu fosta

Afla daca a terminat-o cu fosta

Descifreaza in comportamentul iubitului tau, daca acesta a terminat relatia cu fosta iubita sau daca lucrurile nu s-au transat definitiv intre ei si legatura lor continua, eventual sub alta forma…

Vorbeste urat despre ea

Ai putea crede ca marturisirile in care o face cu ou si cu otet sunt dovezi ca a terminat-o definitiv cu ea. Dar faptul ca repeta cu patima un calificativ anume, fie el si dezonorant, dovedeste ca nu a uitat-o, din punct de vedere emotional.

N-are nimic de spus

Odata ce un tip a terminat definitiv o relatie, ar trebui sa admita: a fost intensa, dureroasa, a avut multe de invatat etc. Daca legatura a fost indelungata si el vrea sa para indiferent, asta denota ca ranile nu i s-au vindecat. Adica nu a “clasat” cazul si amintirea fostei prietene inca il bantuie.

Sunt cei mai buni prieteni

Exista destule cupluri care se despart in termeni decenti. Totusi, a ramane cel mai bun prieten al fostei iubite nu-i a buna. Daca preocuparile lor par apropiate, exista sanse ca unul dintre ei chiar sa traga nadejde de reluare a relatiei amoroase.

Ii ia apararea

Fie ca ea a fost cea care l-a parasit si nu l-a mai vrut inapoi, fie ca el a sedus-o si a abandonat-o, nu-i semn bun daca incepe sa o compatimeasca. Inseamna ca imaginatia lui a reinventat-o si acum ii vede numai calitatile. Si cu greu poti sa castigi in fata unei concurente cu… aura neprihanita.

 

Comments

comments

Leave a Reply