Esti aici
Femeia.ro > Din viață > Psiho > Barbati, patru tipuri de personalitati

Barbati, patru tipuri de personalitati

 

Oamenii sunt diferiti, dar cu toate acestea exista caracteristici de personalitate care se repeta. Asa se explica existenta a patru tipuri de personalitati in ceea ce-i priveste pe barbati.

Comportamentul barbatilor poate fi clasificat in patru tipuri de personalitate. Acestea sunt Exploratorul, Constructorul, Directorul si Negociatorul.

Exploratorii sunt in mod natural condusi de adrenalina. Sunt cei care isi asuma riscuri, care cauta noul si spontaneitatea. Le place aventura, mancarea condimentata si exotica. Adora sa fie surprinsi si le plac jocurile. De toate felurile.

Sunt calzi si atenti in relatia cu partenera de viata, dar deseori superficiali. Pentru ei conteaza momentul.

Constructorul este popular vede interactiunea sociala ca scopul lui pe aceasta planeta. Acestia sunt baietii de familie carora le place sa actioneze si sunt meticulosi in privinta deciziilor pe care le iau, inclusiv a mancarii pe care o consuma. Iau decizii greu, dar in momentul in care au luat o hotarare, o respecta.

Sunt analitici, calculati si foarte dedicati familiei. Fac planuri de viitor. Sunt cei care incep sa faca economii pentru facultatea copilului lor, a doua zi dupa ce afla ca nevasta e insarcinata.

Directorul este direct, decisiv si emotional. Acest barbat este tipul de intelectual tocilar care se bucura de alimentele care ii cresc nivelul de testosteron. Apreciaza ambitia si este el un ambitios.

Prea putin ancorat in realitate, este dependent de ceea ce s-a intamplat in trecut ca element care influenteaza decisiv viitorul.

Negociatorul este cel mai complex. El este cel care are imaginea de ansamblu si are imaginatie mai bogata decat barbatii obisnuiti. Este un mare mancator de salate, face yoga si sport, este idealist si expresiv emotional. Cucereste usor, dar este in continua cautare.

Amabil, atent, cald si foarte simpatic. De regula este cel care poate avea orice femeie isi doreste. Din pacate are multe dorinte. Se calmeaza insa cu varsta.

Fara indoiala ca fiecare barbat are una sau mai multe din aceste caracteristici. Il definesc insa caracteristicile majoritare sau cele care domina personalitatea acestuia.

Comments

comments

Leave a Reply