Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Cuplu > Barbatii care trebuie evitati pentru ca iti vor distruge viata!

Barbatii care trebuie evitati pentru ca iti vor distruge viata!

 

Nu seamănă oamenii unii cu alţii, dar cu toate acestea se poate face o lista a bărbaţilor care trebuie evitaţi, dacă ţii la fericirea ta! Anumite detatalii din comportamentul bărbaţilor, anumite reacţii ar trebui să fie în măsură să te pună în gardă şi să-ţi arate anumite trăsături de personalitate periculoase pentru fericirea ta şi pentru o relaţie de lungă durată.

Iată care sunt bărbaţii care trebuie evitaţi.

Bărbatul obsedat de control. Este genul de bărbat care domină şi vrea să ia numai el deciziile fie că este vorba de tine, de familie sau de relaţia voastră. De la alegerea restaurantului unde să mâncaţi şi la ce film să vizionaţi, până la a decide cu cine ar trebui să te vezi în oraş şi cum să te îmbraci. Alături de o astfel de persoană este imposibil să trăieşti normal şi îţi va anula personalitate. În cel mai bun caz vei fi un fel de păpuşă, în cel mai rău caz vei deveni o umbră în relaţia cu el.

Te compară cu fosta prietenă şi vrea să-i semeni. Este un bărbat periculos şi o relaţie cu acest gen trebuie categoric evitată.
Este bărbatul obsedat de un anume gen de femeie şi o să facă tot ceea ce este posibil să te facă se semeni cu fmeia din visul lui. Fugi şi nu te uita în urmă!

Se plânge de tine. De fiecare dată când faci ceva îţi reproşează că nu ai făcut bine acel lucru bine. Mai mult decât atât, te consideră vinovată de toate lucrurile pe care le-ai făcut până acum şi de efectele acestora. Este o formă accentuată a bărbatului care este obsedat de control, este un despot care îţi va face viaţa un iad. În final te va face să nu mai poţi lua decizii, să-ţi pierzi respectul şi încrederea în tine şi sp nu mai poţi acţiona fără ”sfatul”, controlul şi supravegherea lui.

Prea gelos. O urăşte pe prietena ta cea mai bună din ziua în care a cunoscut-o şi încearcă, prin diferite metode, să distrugă relaţia pe care tu o ai cu ea. Ăţi urăştre trecutul, fostele relaţii sunt o obsesie pentru el, parinţii tăi un pericol. Convieţuirea cu un astfel de bărbat este prlină de pericole pentru că gelozia poate ajunge un fel d eobsesie care te poate pune într-un real pericol.

Este perfecţionist. Are numeroase criterii în care tu trebuie să te încadrezi. Critică şi contrazice pe toată lume, el fiind singura persoana care ştia, care are dreptate şi care poate cu adevărat să decidă ceea ce este bine şi ceea ce este rău. Este genul de bărbat care îţi cere să ştii să găteşti, să ai o anumită greutate, să fii senzuală sau să vorbeşti cât mai multe limbi străine. Cu el lângă tine, totul este calculat. Acest bărbat nu se adaptează schimbărilor şi mereu vei fi supusă unor standarde predeterminate.

Identifică aceste trasături depersonalitate în partenerul tăi şi oricât de mult te-ar iubi, oricât de mult l-ai iubi tu pe el, evită-i şi elimină-i din viaţa ta. 

 

Comments

comments

One thought on “Barbatii care trebuie evitati pentru ca iti vor distruge viata!

Leave a Reply