Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Calea sigura catre orgasm multiplu

Calea sigura catre orgasm multiplu

Largeste-ti orizontul asteptarilor

Daca ai impresia ca un orgasm e tot ce poti sa obtii in pat, atunci chiar nu ai sa capeti mai mult! Auto-sugestia functioneaza, e lucru dovedit, asa ca mai bine foloseste-o in avantajul tau.

Cum procedezi? Simplu: in pat, dupa ce ai atins punctul culminant, nu te deconecta mental si sexual de context. Dimpotriva, ramai in joc si dechide-ti simturile in continuare, mentinand starea de excitare, atat a ta, cat si a lui. Odata ce ai adoptat atitudinea potrivita, urmatoarea conditie e sa ai destul timp la indemana. Daca esti pe fuga sau daca iubitul tau are chef de o partida scurta, degeaba te inarmezi mental pentru actiune.

Dezvolta preludiul

Cere-i iubitului tau sa interpreteze o “partitura” la doua maini si… limba in zona de sud a portativului. Cu cat nivelul excitarii creste mai lent, cu atat placerea se mentine mai mult, iar limba iubitului tau este instrumentul ideal pentru placere. Roaga-l sa te sarute acolo, apoi sa se retraga pentru cateva secunde si sa revina din nou. Micile tachinari orale iti obisnuiesc corpul sa anticipeze reluarea stimularii dupa un prim val de senzatii. Acelasi lucru se va intampla si in cazul orgasmului: dupa primul, organismul tau va ramane pregatit si il va astepta pe al doilea.

Ia o mica pauza

Ca sa fii sigura ca actiunea nu se termina dupa ce ai primul orgasm, continua stimularea senzoriala in alte zone decat cea vaginala.

Cere-i iubitului sa isi mute aria de interes catre alte parti ale corpului tau si sa te sarute pe buze, sa iti mangaie sanii sau sa iti suga si sa iti muste usor, tandru, degetele.

In felul acesta, iti pastrezi energia sexuala la cote inalte, lasand timp zonelor care au fost solicitate in timpul orgasmului sa se refaca suficient pentru a putea recepta un nou val de senzatii.

Ataca punctul cel mai sensibil

Toata lumea e de acord: punctul G este reteta garantata pentru orgasme multiple. Este o zona care se preteaza le stimulare indelungata si care iti va permite sa experimentezi val dupa val de placere.

Cele mai bune pozitii pentru stimularea punctului G sunt deja clasicul “pe la spate” si pozitia tu deasupra, cu spatele la el. Aceste doua pozitii sexuale expun zona in care se afla punctul G fara prea mult efort.

Ca sa intensifici senzatiile, cere-i iubitului sa iti mangaie sanii sau sa isi plimbe degetele pe spatele tau in timp ce il “calaresti” ca la carte. Incearca sa iti presezi clitorisul de pelvisul lui prin miscari circulare, astfel incat sa existe permanent cat mai mult contact intre voi.

Comments

comments

Leave a Reply