Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Cat de mult imparti cu partenerul tau

Cat de mult imparti cu partenerul tau

Multe persoane impart cu partenerul de viata chiar si parolele de la messenger sau de la Facebook. Poate nu e un lucru atat de rau, insa multe cupluri se afla in situatia de a se desparti pentru ca au vazut ceva ce nu le-a convenit. Intrebarea este: cat de mult imparti cu partenerul tau?

Multe persoane vor sa citeasca emailurile partenerilor lor sau sa se logheze in conturilor lor de Facebook pentru a observa cine le da mesaje si mai ales ce mesaje.

Iata cateva motive pentru care cineva ar dori sa traga cu ochiul in casuta de mail a partenerului:

Sunt suspiciosi

Persoanele suspicioase sunt de doua feluri: cele care dezvolta un fel de paranoia si au impresia ca toata lumea le vrea raul si cele care nu pot crede ca sunt cu cineva atat de bun, asadar, vor incerca sa gaseasca ceva gresit la persoana de langa ei, intrand in contul lor de mail, facebook, etc.

Vor sa stie cat mai multe

Daca relatia este la inceput, vor sa stie cat mai multe despre persoana respectiva intr-un timp cat mai scurt. In cazul in care ceva nu le convine sa poata parasi relatia inca de la inceput.

Curiozitate

Nu este la fel ca atunci cand cauti ceva anume pentru ca stii ca te insala. Aceasta curiozitate este pur si simplu inocenta, vrei doar sa stii cat mai multe lucruri despre el. Poate cel mai bine ar fi daca l-ai intreba pur si simplu.

Concluzia

Nu da parola ta nimanui. Asta nu inseamna ca ascunzi ceva ci ca vrei doar sa-l protejezi pe cel de langa tine. De multe ori niste conversatii inocente pe messenger pot parea adevarate aventuri, cand nu este deloc asa.

 

Comments

comments

Leave a Reply