Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Ce cred barbatii despre dragoste

Ce cred barbatii despre dragoste

De cele mai multe ori barbatii nu recunosc, insa si ei se simt bine cand sunt indragostiti si au pe cineva alaturi de ei care simte la fel. Iar daca ai l-ai intalnit pe cel care sustine sus si tare ca el nu are nevoie de iubire, lucrurile s-au putea sa nu fie chiar asa.

Cum simt barbatii iubirea

Claudiu ne spune: “Ma bucur cand ajunge prietena mea acasa si zambeste inca din usa. Toate grijile mele de peste zi dispar pur si simplu”. Barbatii nu suporte sa fie singuri iar cand simt nevoia de singuratate de obicei ies cu baietii sau iti comunica asta. Asadar, cand acestia sunt indragostiti simt nevoia constanta sa fie cu persoana iubita sau sa aiba pe cineva care sa ii astepte acasa.

Barbatii si atasamentul emotional

Probabil ca este adevarat ce se spune, ca barbatii se ataseaza mult mai greu. S-ar putea sa fie adevarat insa, cand acestia sunt convinsi ca si-au gasit partenera ideala, se ataseaza fara restrictii si pentru o perioada lunga de timp.

Au nevoie de suport moral

Da, au nevoie de cineva alaturi care sa-I sustina cand iau decizii importante, pentru ei sau pentru cuplu. Iar cand vine vorba de partea financiara, majoritatea vor sa-si sustina familia sau partenera si le place sa fie apreciati pentru asta. Tocmai de aceea de multe ori un barbat se simte in inferioritate cand iubita lui castiga mai multi bani decat el.

Spatiu personal

Probabil ai observat si tu ca atunci cand esti indragostita te simti mult mai bine cu tine. In primul rand te simti bine pentru ca stii ca cineva te place, indiferent de felul in care esti sau arati, apoi e bine sa stii ca cineva are nevoie de tine si ca poti face lucruri pe el/ea. Barbatii simt la fel. Chiar daca uneori se va plange ca-l sufoci, toata lumea stie ca un barbat are nevoie de o femeie langa el.

 

Comments

comments

Leave a Reply