Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Ce mai vor barbatii, pe langa sex

Ce mai vor barbatii, pe langa sex

Ce mai vor barbatii, pe langa sex? Ne-am obisnuit, in mod eronat, sa credem in clisee vizavi de dorintele barbatilor cand vine vorba de femei. Ei nu vor doar sex, vor si alte lucruri nu dificil de oferit.

Doamna in societate, gospodina in bucatarie si… fara prejudecati in pat – cam asa creioneaza folclorul urban asteptarile pe care barbatii le au de la partenerelor lor. Exista multi samburi de adevar in zicala asta, dar trebuie putin nuantata. Iata Ce mai vor barbatii, pe langa sex.

In societate

Barbatilor le plac femeile caline, feminine, zambitoare si indraznete, dar in mod subtil. Genul vulgar care dupa o bere danseaza lasciv pe masa nu-i pe gustul lor, chiar daca pe moment se arata incantati. Pe termen lung, aceasta atitudine nu-i cucereste, mai ales din cauza geloziei pe care le-o provoaca.

Multor femei cred ca partenerilor lor nu le place sa fie tinuti de mana pe strada sau mangaiati pe degete in toiul conversatiei de la restaurant. Studiile arata ca ne inselam amarnic, barbatii sunt foarte receptivi la aceste apropieri non-sexuale, care ii fac sa se simta apreciati si increzatori in sine.

In bucatarie

E adevarat, dragostea trece si prin stomac si nici un barbat nu zice nu unei partenere pricepute intr-ale gatitului. Dar de aici la a te gasi seara de seara cu sortul in brau e cale lunga! In plus, nu suporta sa fie intrebati de zece ori daca le place mancarea si sa le cersesti complimente pentru talentele tale culinare, prefera sa le faca din proprie initiativa. Iar cei carora le place sa gateasca au si ei nevoie de spatiu de desfasurare, nu pune monopol pe camera in care se fac bunatati!

In pat

Da, fara prejudecati, dar si fara indiscretii! Degeaba faci sex ca o curtezana, daca dupa momentele tandre ai chef de interogatorii. Cate femei a mai avut pana la tine, daca au fost la fel de pricepute sau nu in pat, daca erau mai slabe sau grase sunt intrebari pe care nici un barbat cu scaun la cap nu vrea sa le auda de la partenera lui. Si pun pariu ca nici tu nu vrei cu adevarat sa stii chiar toate raspunsurile!

 

Comments

comments

Leave a Reply