Esti aici
Femeia.ro > Din viață > Psiho > Ce minciuni spun femeile

Ce minciuni spun femeile

Pentru a nu rani sau pentru a salva anumite situatii toata lumea minte. Ce minciuni spun femeile? Psihologii au confirmat faptul ca barbatii si femeile spun minciuni diferite, deseori cu scopuri diferite.

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/10/23/minciuni-spun-femeile-1.jpgTot psihologii spun ca minciunile spuse de femei au o componenta pozitiva si ca acestea mint pentru a salva aparente, situatii delicate sau a iesi din incurcaturi mici. In plus femeile au abilitatea de a spune minciuni credibile, cele mai multe din minciunile spuse de femei avand scopul de a face bine si de a le ajuta sa tina anumite situatii sub control.

Pe cine mint femeile? Deseori partenerul de viata, desi minciunile sunt benigne. Urmeaza seful si copiii. Femeile isi mint si prietenii, dar tot de dragul aparentelor si al meninerii unor bune relatii.

Iata 13 dintre cele mai comune minciuni folosite de catre femei.

1. Nu asteptam un apel de la tine. Este formula folosita cand vrea sa transmita ca astepta acel telefon, dar nu spera sa-l mai primeasca.
2. Imi placi, dar nu stiu cand se va aprinde focul iubirii intre noi se poate traduce prin: cat mai astept pana cand imi spui ca ma iubesti!

3. Daca ar fi sa ma culc cu cineva acum, acela ai fi doar tu. Aici explicatia este variata si depinde de la caz la caz. Oricum este o minciune care da roade, dar depinde ce urmaresti.

4. Cred ca ar trebui sa impartim responsabilitatile. Nu trebuie sa ma menajezi mereu. Este fomula prin care o femeie ii spune partenerului ca este momentul sa-si asume si el responsabilitati reale in viata cuplului.
5. Intr-adevar, abia acum am realizat cat de mult mi-ar placea acest lucru, inseamna de cele mai multe ori; “nu vreau, dar daca tu vrei….iti fac pe plac”.

Tot psihologii spun ca minciunile spuse de femei au o componenta pozitiva si ca acestea mint pentru a salva aparente, situatii delicate sau a iesi din mici incurcaturi.

Iata celelalte minciuni spuse de femei.http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/10/23/minciuni-spun-femeile.jpg

6. Sexul este distractiv. Aceasta afirmatie ascunde o lipsa totala de interes pentru partener si poate spune ca femeia face sex din obligatie.

7. E in regula, chiar daca tipul este chel si nu arata bine, cel putin este bogat. Voi duce o viata sigura alaturi de el. Aceasta este o formula de consolare pe principiul: decat sarac si trist, mai bine bogat si vesel!
8. Nu voi deveni posesiva si nu te voi bate la cap este un avertisment pentru partener care trebuie inteles asa: “Sunt posesiva si geloasa!”

9. Esti singurul barbat pe care mi l-am dorit vreodata, poate suna magulitor pentru un barbat, doar daca nu inseamna: “Trebuie sa ma multumesc cu ce am, nu cu cea ce as vrea!”

10. Daca nu ies eu cu el, va gasi pe altcineva. Este o alta situatie in care minciuna ascunde multe variante.
11. Nu-i nimic in neregula cu tine, cred ca eu am gresit pe undeva! Este formula magica folosita de femei prin care anunta ca EL nu corespunde criteriilor, din nici un punct de vedere.

12. Ma inteleg mai bine cu socrii, doar suntem o familie! Miniciuna ascunde o dorinta imensa de a te casatorii cu el si este un delicat indemn ca esti gata sa spui da!
13. Da, daca vrei sa fim doar prieteni, nu ma deranjeaza, m-am gandit la acelasi lucru. De ce sa complicam lucrurile? Traducerea este asa: “Nu pot fara tine, ma multumesc si cu firimituri!”

 

Comments

comments

Leave a Reply