Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Ce regreta femeile si barbatii cand e vorba de sex

Ce regreta femeile si barbatii cand e vorba de sex

 

Daca barbatii regreta cel mai des ca nu au facut sex cu mai multe persoane, femeile regreta in mod frecvent faptul ca au facut sex cu un partener nepotrivit.

In ceea ce le priveste pe femei marile lor regrete in ceea ce priveste viata sexuala sunt:

1. Pierderea virginitatii cu un partener nepotrivit
2. Inselarea partenerului actual sau al unui partener trecut, alaturi de care forma un cuplu
3. Graba de a accepta sa faca sex la inceptul unei relatii

Femeile regreta cel mai mult sexul ocazional, mai ales prin prisma efectelor emotionale pe care aceste partide de sex intamplatoare le produc asupra lor. Acesta este oricum un subiect despre care cele mai multe dintre femei refuza sa vorbeasca.

Un alt regret al femeilor, pe care acestea il recunoasc cu mare greutate este ca au avut aventuri cu parteneri nepotriviti.

Toate recunosc ca sunt responsabile pentru aceste „esecuri” si ca se simt foarte inconfortabil la gandul ca au avut relatii intime cu barbati care s-au dovedit sub asteptarile lor.

La capitolul sex femeile si barbatii au cateva regrete.

Iata ce regreta femeile si barbatii cand vine vorba despre sex.

Daca barbatii regreta cel mai des ca nu au facut sex cu mai multe persoane, femeile regreta in mod frecvent faptul ca au facut sex cu un partener nepotrivit.

Concluzia este rezultatul unui studiu realizat de Universitatea Texas in colaborare cu Universitatea California din Los Angeles, studiu care a urmarit sa dovedeasca ca sentimentul de regret este parte definitorie a procesul evolutiv.

Pentru barbati fiecare partida de sex care nu s-a consumat reprezinta o oportunitate pierduta de a se reproduce – si este perceputa instinctiv de acestia ca o pierdere costisitoare din perspectiva evolutiva.

Urmatoarele mari regrete ale barbatilor cand vine vorba despre sex sunt timiditatea si faptul de a fi fost prea timorati pentru a intra in vorba cu o posibila partenera si faptul ca nu au fost mai aventurosi din punct de vedere sexual atunci cand erau tineri.

Barbatii regreta toate aventurile pierdute mai ales dupa ce se casatoresc, dar acesta face parte din categoria de regrete pe care nu o marturisesc niciodata.

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns