Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Ce sa-i spui ca sa-l ai pentru totdeauna

Ce sa-i spui ca sa-l ai pentru totdeauna

Esti indragostita lulea si ti-e teama ca vraja se va pierde. Prin vorbe suave si gesturi tandre, zi de zi, iubirea voastra va inflori si teama va disparea. Incepe din Saptamana Indragostitilor sa-ti sarbatoresti dragostea prin vorbe frumoase.

Stii cum se spune – „Tonul face muzica“ – dar si ceea ce spui e la fel de important. Sunt cateva fraze cu lipici prin care-ti tii perechea langa tine pentru totdeauna.

Te iubesc!http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/02/13/totdeauna-art1.png

Statistic, barbatilor le e cam greu sa faca declaratii, dar, pe de alta parte, inima lor reactioneaza ca un magnet la cuvintele dragastoase ale partenerei. Si daca aud vorbe frumoase, prind curaj sa se exprime si ei. Asa ca, nu ezita sa-i spui cat mai des cat de mult il iubesti!

Esti cel mai bun!

Barbatii vor sa fie perfecti, si in general, dar mai ales in ochii partenerei. Faptul ca-i spui din tot sufletul ca il crezi priceput in ceea ce face, ii da aripi sa-ti arate dragostea lui. Lauda-l de fiecare data cand are realizari la serviciu si incurajeaza-l mereu cand te copleseste cu gesturi atente!

Esti foarte inteligent!

Mai mult decat a-i lauda performantele in pat, partenerul tau are nevoie sa auda ca sta bine cu intelectul. In limbajul barbatilor, inteligenta inseamnă putere. Ceea ce trebuie sa faci ca sa nu plece de langa tine e sa-l asiguri ca detine suprematia la acest capitol.

N-am intalnit pe nimeni ca tine

Sta scris in genele noastre: fiecare individ este unic. Daca el simte cat de mult conteaza in viata ta, nu va pleca vreodata de langa tine. Spune-i perechii tale, fara retineri, cat de important este pentru tine si cat de fericita esti in fiecare zi cu el.

Nu vreau sa ne despartim niciodata

Daca simti ca sunteti suflete pereche, impartaseste-i aceasta certitudine. Barbatii nu sunt de pe o planeta diferita, asa cum pare. Si ei tanjesc dupa statornicie, iar cand intalnesc persoana potrivita, raman loiali pe viata.

 

Articol exclusiv online
Text: echipa Femeia.
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply