Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Ce sa nu faci niciodata pentru dragoste

Ce sa nu faci niciodata pentru dragoste

 

Este de înţeles şi toate ştim că într-o relaţie matură este nevoie uneori de sacrificiu şi compromis.

Indiferent cât de mult îl iubeşti, uneori este nevoie să pui piciorul în prag şi pur şi simplu să spui” NU”.

Iată câteva din aceste cazuri când este nevoie de un “nu” răspicat:

Să îţi faci un tatuaj. De când e nevoie să-ţi faci un tatuaj pentru a-ţi declara dragostea? Înţelegem că dragostea dintre voi este de durată, la fel ca şi cerneala pe piele, dar totuşi,un tatuaj? Îl poţi face dacă îl vrei şi îţi place, dar nu doar pentru a-I demonstra ca il iubeşti.

Să plăteşti nota mereu. Suntem puternice, emancipate şi independente, dar asta nu înseamnă că trebuie să o dovedim ori de câte ori plătim nota la restaurant. Mai lasă-l şi pe el; e plăcut să te simţi curtată din când în când.

Renunţi la prietenii tăi. În primele luni ale relaţiei îţi doreşti să stai numai cu el şi este normal. Dar după un timp, e bine să vă revedeţi şi cu prietenii. Şi în cazul în care nu-i place de prietena ta pentru că e prea petrecăreaţă, data viitoare să stea acasă sau să se vadă cu prietenii lui. Nici ţie nu îţi plac unii dintre ei dar nu comentezi.

Adopţi obiceiurile lui. Pescuit? Daa! Paintball? Mergem! Sărit cu paraşuta? Mai bine te opreşti aici. Dacă ai zero interest în hobby-ul lui atunci trebuie să ştii că e ok să îi spui “ne vedem când te întorci”.

Petreci sărbătorile la părinţii lui. Îi placi şi te simţi bine acolo, dar ai şi tu părinţi şi ţi-ai dori să-i vizitezi mai des. Faceţi cu rândul, o dată la ai tăi, o dată la părinţii lui. Aşa toată lumea va fi fericită.

Îţi schimbi dieta. E minunat că este vegan, dar ţie îţi place brânza. Dacă îţi schimbi dieta trebuie să fie pentru că TU îţi doreşti asta.

Îţi schimbi garderoba. Nimeni nu ar trebui să te oblige să te îmbraci într-un anumit mod, mai ales dacă acel stil nu te reprezintă. Poţi schimba câte ceva pe ici pe colo pentru a-i face placere, dar întreaga garderobă iese din discuţie.

Renunţi la căţelul tău. Nu, în nici un caz nu renunţi la căţelul tău pentru că el este alergic. Căţelul ţi-a fost alături la bine şi la rău. Există pastile antialergice, aşa că trimite-l la farmacie.

Tu la ce a trebuit să renunţi pentru a-I demonstra că îl iubeşti?

 

Comments

comments

2 thoughts on “Ce sa nu faci niciodata pentru dragoste

Leave a Reply