Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Ce te poate da de gol cand mimezi orgasmul?

Ce te poate da de gol cand mimezi orgasmul?

 

Studiile realizate in domeniul sexual estimeaza ca aproximativ 70% dintre femei mimeaza orgasmul intr-un anumit punct al vietii lor. Unele o fac mai rar, altele mai des sau chiar mereu. Cauzele pot fi multiple, de la simplul fapt ca n-au chef de sex, sunt absente sau prea obosite ca sa se concentreze asupra momentului, pana la anorgasmie, o disfunctie sexuala serioasa.

Ca e bine sau rau sa mimezi orgasmul, asta depinde de situatie, dar niciun sexolog nu-ti va recomanda sa te prefaci de fiecare data cand faci sex. In fond, e si asta o minciuna, chiar daca nerostita, ceea ce nu face bine nici unei relatii. In plus, trebuie sa stii ca risti sa fii descoperita. Oricat de buna actrita ai fi, in timpul orgasmului, corpul iti trece prin stari pe care nu le poti controla. Iar daca iubitul tau e bun cunoscator intr-ale anatomiei feminine, te poate usor ghici. Iata ce te poate da de gol:

Contractia muschilor vaginali

Contractiile musculare sunt cel mai important indicator, pentru ca pe acestea nimeni nu le poate mima. In timpul orgasmului, femeia are intre 3 si 10 contractii vaginale si cervicale, primele fiind cele mai puternice. Barbatul nu are cum sa nu simta ca penisul lui este prins in contractii vaginale, iar daca nu simte asta, e clar ca orgasmul nu este real.

Retragerea capului clitoridian

Asta i se intampla oricarei femei imediat inainte de orgasm si ii poate furniza partenerului un indiciu de necontestat. Retragerea capului clitoridian nu este doar vizibila, ci poate fi detectata si prin atingere.

Buzele rosii

Atunci cand simti maxima placere, buzele ti se inrosesc, la fel si barbatilor. Desigur, buzele isi schimba culoarea si din cauza saruturilor pasionale, asa ca, daca mimezi orgasmul, poti “fenta” acest semn sarutandu-ti des si apasat iubitul.

Pupilele dilatate

Daca faceti sex cu lumina stinsa, nu te vei da de gol. Pupilele dilatate sunt un indiciu exact ca o persoana, barbat sau femeie, se afla pe culmile placerii. Asa ca, mai ales daca partenerul te-a privit in ochi inca de la inceput, nu va avea nicio problema in a recunoaste daca te prefaci sau nu in legatura cu prestatia lui.

Respiratia apasata si bataile intense ale inimii

Daca este suficient de atent, un barbat isi da seama ca e pe drumul cel bun atunci cand respiratia femeii devine mai apasata. Schimbarea se produce relativ rapid, cand te apropii de orgasm, este inconstienta si insotita de o crestere a tensiunii si a ritmului corpului. Chiar daca te prefaci convingator, gemand si strangandu-ti iubitul mai aproape, respiratia este veriga care lipseste. Inima care sta sa sara din piept e un alt semn ca nu mimezi. Daca nu esti cu adevarat excitata, ritmul ei este normal.

Transpiratia subita

Cand incepi sa transpiri, inseamna ca muschii tai lucreaza “peste program”. In cazul partidelor scurte, transpiratia poate sa nu-si faca aparitia, dar in rest, sexul implica transpiratie. Daca totul va fi curat si uscat ca in reclamele pentru bebelusi, partenerul tau va da seama ca ceva nu este in regula.

Alte semne

  • In 95% din cazuri, sfarcurile femeii se intaresc atunci cand are orgasm.
  • In timpul orgasmului, ai tendinta sa iti arcuiesti spatele, ai zvacniri necontrolate ale membrelor si o expresie faciala aproape imposibil de disimulat.
  • Este important si ce faci dupa sex. Daca nu iti vei lua cateva momente ca sa te bucuri de efectul produs de orgasm, ii vei da motive iubitului sa fie suspicios.
  • Sa vorbesti nu e o idee prea buna. Sau cel putin nu vorbi “ca din carti”. Cand ai un orgasm adevarat, se presupune ca nu mai esti in stare sa formulezi propozitii prea coerente.

 

Comments

comments

Leave a Reply