Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Cele mai interesante mituri despre sex

Cele mai interesante mituri despre sex

Sexul creste rezistenta organismului

ADEVARAT. In sezonul rece si nu numai, iti poti creste imunitatea si altfel decat prin administrarea multor vitamine si minerale. Asadar, poti face fata racelilor si altor boli sezoniere daca faci sex de cel putin trei ori pe saptamana.

Specialistii americani spun ca persoanele care se supun acestei reguli prezinta un nivel mai mare de anticorpi (mai exact, cu 30% mai mare) decat celelalte persoane care nu s-au bucurat de mai multe partide de sex. In plus, sexul alunga durerile de cap si pe cele de spate, actionand intocmai ca un analgezic.

Si toate acestea gratie serotoninei si oxitocinei, hormoni care detensioneaza corpul si aduc vindecarea.

O penetrare adanca inseamna un orgasm garantat!

FALS. Sexologii sunt de parere ca lungimea penisului sau penetrarea adanca nu are nicio legatura cu atingerea orgasmului. Femeile il obtin de cele mai multe ori pe “marele O” prin stimulate clitoridiana. Lucrul acesta se leaga de faptul ca punctul G, de obicei, se afla la cativa centimentri de intrarea in vagin, iar penetrarea adanga nu asigura neaparat o atingere sigura a orgasmului.

Intre orgasmul vaginal si cel clitoridian nu exista nicio legatura

FALS. In ceea ce priveste cele doua tipuri de orgasm, parerile sunt impartite. Insa o mare parte din sexologii straini cred ca dupa un orgasm clitoridian urmeaza, in cele mai multe din cazuri, si un orgasm vaginal. Controversa a aparut deoarece orgasmul vaginal e mai greu de atins decat cel clitoridian si de aici ideea ca intre cele doua nu exista nicio legatura.

Cu toate acestea amandoua asigura o placere intensa.
Se mai spune ca sexul vindeca depresia, te mentine in forma si iti stimuleaza rezistenta organismului. Oare o fi adevarat? Cel putin asa spun specialistii.

Oricat de mult am fi tentate sa spunem ca sexul nu are nicio legatura cu dragostea in cuplu, ei bine, sesiunile de amor, daca le putem spune asa, sunt sarea si piperul unei relatii. Motivul? Sexul impaca, alunga si previne rutina si sporeste capacitatea de relationare intre parteneri.

Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile pe care, mai mult ca sigur le stiai deja, insa, in ultimul timp au aparut o serie de mituri, despre care nici nu stim ce sa mai credem. Ei bine, a venit momentul sa ne lamurim un pic.

Femeile inteligente fac sex mai bine

ADEVARAT. Specialistii britanici de la Colegiul King din Londra afirma ca femeile inteligente si frumoase stiu exact ce sa faca pentru a atinge orgasmul (frumusetea nu ne impiedica nici pe departe sa fim si inteligente, nu-i asa fetelor?).

Cercetatorii explica faptul ca reprezentantele sexului frumos cu un IQ ridicat savureaza mai intens o partida de sex, pentru ca stiu exact care sunt punctele lor sensibile si ceea ce le face, cu siguranta, placere.

Asadar, cunoaste-ti mai bine corpul daca vrei sa te bucuri de un orgasm garantat, si de ce nu, de mai multe.

Comments

comments

Leave a Reply