Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Cum cuceresti barbatii

Cum cuceresti barbatii

Cum cuceresti barbatii? Raspunsul depaseste cu mult spatiul pe care il are la dispozitie acest articol, dar avem un scurt indrumar cu detalii practice pentru cele care au nevoie de … arme noi. Cum cuceresti barbatii? Afla si tine minte ca nu frumusetea fizica este primul element care conteaza, si nu frumusetea chipului cauta barbatii. Frumusetea este un amestec de inteligenta, stil, aspect, tinuta, calm si feminitate la care se adauga independenta, putere si discernamant in decizii.

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/02/11/cuceresti-barbatii-1.jpgCum cuceresti barbatii. Mic ghid practic

Imbraca-te bine. A te imbraca bine nu inseamna a fi la moda, ci a te simti bine in hainele tale si a avea stilul tau. asta dovedeste personalitate. Imbraca-te corespunzator. De la costum la machiaj, asigura-te ca porti ceea ce ti se potriveste. Foloseste accesorii adecvate si arata-te mereu ingrijita. Experimenteaza cu tinute noi, dar pastreaza-ti stilul propriu.

Asculta-l mai mult. Femeile vorbesc mult. Invata sa taci. Pentru ca o femeie sa fie placuta de un barbat, trebuie sa il lase si pe el sa vorbeasca. Culmea este ca si barbatilor le place sa vorbeasca, dar numai atunci cand au convingerea ca sunt ascultati. Taci si asculta. Poate sa fie incredibil de placut si util.

Fii intelegatoare. Nu te incapatana pana in panzele albe cu punctul tau de vedere. Priveste din perspectiva barbatului si incearca sa intelegi ce se intampla cu el. Fii o persoana plin de compasiune in ceea ce priveste sentimentele si dorintele altora. Nu-l face sa se simta vinovat pentru indoielile sale. Este estrem de magulitor pentru un barbat si foarte placut pentru tine.

Ofera spatiu. Barbatii se tem de angajament deoarece li se spune din nou si din nou ca, odata ce sunt intr-o relatie, libertatea lor va fi o chestiune de domeniul trecutului. Barbatilor le plac femeile care le ofera dreptul la spatiu si ii lasa sa fie ei insisi din cand in cand. In replica si tu beneficiezi de aceleasi avantaje. Si tu vei avea spatiul tau.

Comunica-ti nevoile. Nu fi un puzzle, pentru ca nu tuturor barbatilor le place asta. Fa-ti intentiile clare. Vorbeste despre dorintele si nevoile tale. Daca esti suparata, spune-i partenerului tau motivul. Si ai nobletea de a-i da timp pentru a-si remedia greselile. Nu fi ranchiunoasa si nu-i scoate ochii cu greselile lui. Si tu gresesti! Daca nu poti intelege ce vrea, intreaba-l. O sa fie uimit, dar in mod placut.

Apreciaza-l. Barbatii sunt in esenta generosi, dar au nevoie si sa fie apreciati pentru gesturile lor. In loc sa te plangi si sa il sacai cu tot ceea ce nu face, ce-ai zice sa-l apreciezi pentru fiecare lucru mic pe care il face? Cand iti pregateste cafeaua sau uda plantele, lauda-l. In fond chiar merita!

In ghidul despre cum cuceresti barbatii as mai adauga indemnul de a te baza pe instinctele tale, pe flerul tau. Nu te inseala niciodata. (Otilia Ignat)

Comments

comments

Leave a Reply