Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Psihologie > Cum dormi cand el lipseste

Cum dormi cand el lipseste

Imbratisezi o perna
Daca dormi in pozitia fetusului, e semn ca te simti vulnerabila, spun specialistii. Probabil ca nu esti prea sigura pe tine atunci cand el e plecat de acasa. Totodata, ai putea avea indoieli legate de relatia voastra. Esti afectuoasa si loiala, dar trebuie sa te asiguri ca si el are aceleasi sentimente fata de tine.

In jumatatea ta de pat
Daca dormi pe partea ta de pat – desi e loc berechet – inseamna ca esti foarte sigura pe tine si pe relatia voastra. N-ai nicio indoiala ca iubitul tau e prezent chiar si cand… lipseste. Cercetatorii preocupati de studiul somnului spun ca pozitia aceasta arata independenta, incredere si multumire fata de legatura amoroasa.

Pe partea lui
Daca-i tii locul cald in pat cand el e plecat, inseamna ca relatia voastra e pe locul intai pentru tine. Iti doresti sa-ti simti iubitul aproape si ca formati o echipa in care va completati unul pe altul. Cat despre pozitia semifetala, ea indica faptul ca esti o persoana rationala si deschisa, ceea ce te ajuta sa fii mereu cu toate puse la punct. De aceea, ai timp sa acorzi atentie relatiei de cuplu.

Pe mijlocul patului
Daca te lafai pe centrul saltelei profitand de faptul ca esti solo, e semn ca relatia voastra este echilibrata. Nu, nu inseamna ca-ti exerciti puterea in lipsa partenerului. Dormitul pe mijlocul patului arata ca ai simtul autonomiei, dar si ca exista o legatura puternica intre voi. Ti-e tare dor de iubitul tau, insa ai grija ca si el este dependent de tine, asa cum esti tu de el.

 

Comments

comments

Leave a Reply