Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Cum iti dai seama ca el este cel cu care te vei marita (I)

Cum iti dai seama ca el este cel cu care te vei marita (I)

 

Toate prietenele (şi mamele lor) te-au întrebat când ai de gând să te măriţi. Dar chiar şi atunci când dragostea, pasiunea şi încrederea sunt acolo unde trebuie, e dificil să-ţi dai seama dacă el este cel cu care te vei mărita.

Sfatul meu: aruncă un ochi pe aceste semne – bazate pe ceea ce spun specialiştii şi pe studii – şi îţi vei da seama dacă el are stofă de soţ.

Nu a leşinat când i-ai spus ce datorie ai la cardul de credit. 

Când i-ai zis o chestie bombă precum asta nu s-a înverzit, nu s-a blocat şi nu s-a enervat – a rămas raţional şi înţelegător. Asta arată un nivel de maturitate şi deschidere, spun experţii în relaţii. Dacă îţi acceptă grijile şi problemele, te susţine şi te ajută să le depăşeşti – atunci are mari şanse să fie cel cu care te vei mărita.

Citeste si: 8 semne ca esti pregatita sa te mariti

Este de acord cu “serile de fete”. 

Nu te simţi vinovată când petreci o noapte (sau un weekend la plajă) cu fetele. Şi, mai important, te susţine în chestia asta. De fapt, experţii spun că o pauză scurtă din când în când este sănătoasă pentru relaţia voastră. El vrea să fii independentă şi îşi dă seama că pentru a te simţi bine ai nevoie să ai şi alt rol în afară de acela de “iubită” – spun experţii în relaţii.

Ar putea să scrie o carte despre tine. 

Discuţiile voastre relaxate sunt pline de întrebări ale lui despre tine şi încă învăţaţi multe unul despre celălalt. Poate că ştie deja ce îţi place, dar continuă să pună întrebări despre tine – de la pasiunile tale până la copilăria ta. Este un factor cheie care arată seriozitatea relaţiei şi dorinţa de a te cunoaşte şi înţelege.

Citeste si: Nu compara relatia voastra cu a altcuiva

Îţi acceptă preietenii şi colegii. 

O relaţie de căsătorie înseamnă de multe ori interacţiunea cu mai multe grupuri de prieteni, din zone diferite, aşa că este important ca el să accepte grupurile de cunoscuţi care sunt importante pentru tine. Asta include şi să se înţeleagă bine cu prietenele tale şi să nu se simtă ameninţat sau inconfortabil în preajma prietenilor tăi de acelaşi sex cu el.

Citeşte mai mult în partea a doua a acestui articol… 

Cum iti dai seama ca el este cel cu care te vei marita (II)

 

Comments

comments

Leave a Reply