Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Cuplu > Cum iti dai seama ca el este cel cu care te vei marita (II)

Cum iti dai seama ca el este cel cu care te vei marita (II)

Toate prietenele (şi mamele lor) te-au întrebat când ai de gând să te măriţi. Dar chiar şi atunci când dragostea, pasiunea şi încrederea sunt acolo unde trebuie, e dificil să-ţi dai seama dacă el este cel cu care te vei mărita (prima parte a articolului este aici).

Sfatul meu: aruncă un ochi pe aceste semne – bazate pe ceea ce spun specialiştii şi pe studii – şi îţi vei da seama dacă el are stofă de soţ.

Discută problemele şi neînţelegerile dintre voi. 

Vrei să fi pentru totdeauna cu cineva căruia nu îi este teamă să discute despre lucrurile dificile. Specialiştii spun că o relaţie bună nu înseamnă să nu aveţi disensiuni, ci înseamnă să nu o ia la fugă atunci când aveţi. Asta arată înţelegere şi dedicare şi faptul că are un nivel de maturitate ca să înţeleagă ce este important într-o relaţie pe termen lung.

Citeste si: Greseli de evitat dupa nunta

Are chef de o comedie romantică din când în când. 

Înseamnă că ştie să facă compromisuri (şi oricum nu puteaţi să va uitaţi la Transformers în fiecare weekend, nu?). Studiile arată că legătura din cuplu se poate întări atunci când va uitaţi împreună la comedii romantice. Serios. În cercetările efectuate, cuplurile care s-au uitat împreună la comedii romantice şi au discutat pe tema filmelor au fost mai puţin dispuse să divorţeze. Aşa că, dacă face asta înseamnă că el este cel cu care te vei mărita.

Citeste si: Perfectionista in relatia de cuplu

Consideră fidelitatea esenţială într-o relaţie. 

Poate părea evident, dar merită menţionat. Persoanele care au înşelat cel puţin o dată au de 3.5 ori mai multe şanse să însele şi într-o altă relaţie. Asta nu înseamnă că nu sunt potriviţi pentru căsătorie dacă au înşelat în trecut, dar experţii sugerează să ai o discuţie serioasă pe tema fidelităţii şi a părerii lui despre fidelitate.

Prietenii lui sunt cu toţii însuraţi sau pe cale să se căsătorească. 

Dacă mergi cu el mai mult la nunţi decât la petreceri până dimineaţă, înseamnă că probabil se gândeşte şi el să se aşeze la casa lui. Obişnuim să ne asociem şi să petrecem timpul cu persoane care sunt în acelaşi nivel de dezvoltare ca şi noi – când prietenii bărbaţilor se căsătoresc devine mult mai puţin înfricoşător şi pentru ei.

Dacă simţi că el este cel cu care te vei mărita.

Putem să îţi spunem o grămadă de semne de pus pe listă, dar până la urmă este intuiţia ta cea care decide. Este cea mai bună metodă de a determina o relaţie solidă: intuiţia ta.

Comments

comments

Leave a Reply