Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Cuplu > Cum sa pui mana pe el

Cum sa pui mana pe el

“Daca isi imagineaza ca sunt usuratica?”, se intreaba timidele. “Cum sa fac sa-i dau de inteles ca mi-ar placea, cum sa fac sa fie al meu, pentru ca stiu, simt, si lui ii place de mine?” Iata cum:

1. Atrage-i atentia

Sa presupunem ca iti este coleg de serviciu. In acest caz, este relativ simplu sa-i atragi atentia: va intalniti “intamplator” pe hol si, cu gandul la cine stie ce problema de serviciu, te ciocnesti usor de el. Eventual, pentru ca reactia lui sa nu se rezume, Doamne fereste!, doar la un “Scuze”, aruncat din varful buzelor pe deasupra capului tau, scapa si vreo doua dosare pe jos.

Motiv sa te ajute, sa-i multumesti, privindu-l adanc in ochi, sa-si ceara scuze mai nuantat, intorcandu-ti privirea – evident, cu o scurta escala pe decolteu, dar cine mai sta sa bage de seama chestiuni din acestea minore? – cu la fel de multe nuante ca a ta. De aici si pana la a merge impreuna la o cafea in pauza de masa nu mai sunt decat vreo doi-trei pasi.

2. Fii mai isteata decat “concurenta”

Daca observi ca nu esti singura interesata, trebuie sa revezi putin strategia de lupta. In primul rand, sa nu incerci sa-i iei fata “concurentei”. Nici exagerand cu aspectul exterior, nici incercand sa te bagi cu tot dinadinsul in sufletul omului, doar ca sa fii prima. Pastreaza o distanta rezonabila si un zambet dulce-misterios care sa transmita clar mesajul: “Sunt prea sigura pe mine ca sa ma sperie rivalitatea oricarei fatuci puse pe capatuiala”.

3. Controleaza-ti limbajul trupului

In general, corpul tau te poate da de gol, spunand viitorului partener mai multe decat ai vrea tu sa stie, mai ales cat de mult il doresti. Controleaza-ti gesturile si privirile care ar putea dezvalui ce ai in cap.

4. Fii o buna camarada

Da-i sa inteleaga ca se poate bizui pe tine, indiferent ca are ceva de rezolvat la serviciu sau ca nu stie ce cadou sa-i ia mamei lui de 8 martie. Sa zicem insa – asta da proba de camaraderie! – ca vine si-ti spune – voi nu aveti inca o relatie oficiala, sunteti in perioada de tatonari – ca Adina, de la Resurse Umane, ii cam face ochi dulci si el nu s-ar da inapoi sa iasa o data cu ea.

De curiozitate, macar. Nu “ingropa” fata din prima, nu vei reusi decat sa-i trezesti preopinentului spiritul de contradictie. Spune-i ca da, de ce nu, fiecare experienta are rostul ei, dar sa fie atent, sa nu promita fetei mai mult decat i-ar putea oferi, e fata buna, pacat sa-si bata joc de ea etc.

5. Nu-i forta mana

Asta inseamna ca, daca vreodata ti-a trecut prin cap sa-i pui o intrebare de genul: “Cand te hotarasti daca e ceva serios intre noi?”, sa renunti la idee. Chiar daca te plictiseste asteptarea, lasa-l pe el sa dea semnalul, oricat de firav, de inceput al relatiei.

6. Lasa-ma si nu-mi da pace

E si asta o metoda de succes. Pentru atragerea in plasa a majoritatii barbatilor. Pentru ca le place harjoana, chiar daca isi dau seama ca e doar o joaca din partea ta, iti vor accepta, mai toti, hachitele. Pentru ca niciodata nu se simt mai bine decat atunci cand pot spune: “Cine sa le mai inteleaga pe femei?”

7. Nu te lasa pacalita de “spiritul lui de independenta”

In fine, daca-ti tot spune povestea aia cu cocosul rosu si faptul ca deocamdata s-ar simti mai bine daca ati avea o relatie fara complicatii, de camaraderie, lasa-l sa-si faca numarul, dar nu pune la suflet. Nu va recunoaste niciodata din prima ca l-ai cucerit definitiv si ca, practic, nu mai concepe sa traiasca fara tine. Se va lasa greu, pentru ca, deh, el e barbatul! Fa-i jocul, sa se simta si el bine

Comments

comments

Leave a Reply