Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Cuvintele care il dau gata

Cuvintele care il dau gata

 

Complimenteaza-l

Dar nu asa, oricum… Nu-i spune ca e destept sau aratos; chiar si unui barbat elogiile astea “cliseistice” ii suna a texte bune de agatat. Si pe buna dreptate sunt vorbe goale, de vreme ce poti sa le servesti mai tuturor barbatilor din anturajul tau de prieteni. Daca vrei sa-l dai gata, trebuie sa-l faci sa se simta unic, asa ca tinteste cu complimentele tale trasaturile lui specifice. Spune-i cat de mult iti place timbrul vocii lui, zambetul strengaresc sau carliontul rebel din frunte.

Jongleaza cu imagini

Nu e un secret ca barbatii sunt creaturi vizuale. Daca vrei sa-i starnesti imaginatia, strecoara – in cu totul alt context, evident – cateva mesaje cu incarcatura erotica: “Astazi a fost nebunie mare la birou, un du-te-vino continuu… am venit atat de agitata, incat ca am sarit imediat sub dus”. Sau profita de anotimpul fierbinte si marturiseste-i, in timp ce conversati la telefon, ca gradele de afara sunt invers proportionale cu numarul de haine pe care le ai pe tine. Stai linistita, va prinde mesajul…

Impartaseste-i un vis secret

Marturiseste-i ce slujba ti-ai alege daca ar fi sa traiti intr-un univers paralel. Indiferent daca vrei sa fii alpinista, balerina sau vreo misterioasa Mata Hari, destainuirea ta ii va da indicii clare ca il placi si ca-l vrei aproape. Ce femeia ar face schimb de fantezii cu un tip care-o lasa rece? In plus, astfel ii demonstrezi ca nu vei fi niciodata o persoana previzibila (a se intelege “plicticoasa”).

 

Comments

comments

Leave a Reply