Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Da frau liber cuvintelor in pat

Da frau liber cuvintelor in pat

Înainte de a descifra limbajul dintre aşternuturi, trebuie să înţelegi de ce vorbim în pat. Atunci când îi adresezi partenerului tău nişte apelative în timpul actului sexual, nu transformi neapărat partida de sex în ceva mai sexy. Cu toate am auzit despre acest concept al “vorbitului murdar” in pat dar foarte puţine dintre noi l-am şi pus în aplicare. În realitate, acest limbaj este mult mai simplu decât ne imaginăm. Nu, nu trebuie să fii o vedetă din filmele pentru adulţi pentru a fi sexy folosind un asemenea limbaj.

Cum să vorbeşti sexy

Acest limbaj ar trebui să fie natural şi să transforme partida de sex în ceva mult mai incitant chiar dacă vorbim despre un cuplu cu ani şi ani de relaţie în spate. Începe să vorbeşti fără a te gândi prea mult la asta. Dacă simţi pasiunea din acel moment şi gândurile tale sunt sexy, cuvintele care îţi ies pe gură vor fi şi ele cu siguranţă excitante. Ceea ce vezi în filmele pentru adulţi nu este deloc limbaj sexy, este doar murdar.

Cum să adopţi limbajul sexy

În timpul actului sexual, vei descoperi că îţi trec foarte multe gânduri obraznice prin minte. Dacă le gândeşti, le poţi spune şi cu voce tare. În febra momentului, partenerul tău va fi încântat de ceea ce aude.

Trebuie să accepţi că ai o imaginaţie bogată şi să te gândeşti la ceea ce te excită şi să te exprimi. Chiar şi atunci când ai o relaţie stabilă, ai voie să îţi imaginezi că iubitul tău este un actor celebru, un cântăreţ foarte sexy sau un străin cu care ai flirtat într-un bar. Cu toate am făcut asta cel puţin o dată şi nu este nimic greşit în asta dacă rezultatul este o partidă intensă de sex. 

Un alt secret pentru a da frâu liber cuvintelor este să îţi imaginezi că partenerul tău şi cu tine aveţi o aventură ascunsă. Totul devine mai senzual atunci când îi vorbeşti unui bărbat despre momente pasionale ce implică riscul de a fi prinşi. Nu trebuie să te limitezi doar la câteva cuvinte. Sărută-l după fiecare propoziţie şi aruncă câte o piesă de îmbrăcăminte de pe tine în timp ce îi împărtăşeşti această fantezie.

Uneori nici nu ai nevoie de cuvinte pentru a comunica  între aşternuturi. Gemetele pot fi foarte senzuale atâta timp cât sunt naturale pentru că nu ai vrea să laşi impresia că te prefaci doar de dragul lui.

În anumite cazuri, nici nu ai nevoie de imaginaţie pentru a adopta un limbaj sexy. Este suficient să îi şopteşti vorbe frumoase la ureche, ca şi când ţi s-ar fi tăiat răsuflarea. Nu contează întotdeauna ce spui, ci mai de grabă cum o spui. Lasă inocenţa de-o parte şi fi încrezătoare în corpul tău şi mişcările tale.

Comments

comments

Lasă un răspuns