Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Cuplu > De ce-l inseli, doamna?

De ce-l inseli, doamna?

Barbatii au fost mai mereu primii suspectati ca triseasa. Dar si femeile insala. Motivele femeilor sunt deseori diferetite de cele ale barbatilor si uneori sunt chiar intemeiate. De ce-l inseli?

Lipsa de atentie

Pentru multe femei atentia partenerului este sinonima cu grija si mai apoi cu iubirea. Si, cum iubirea nu e prioritatea lor numarul 1, ci sentimentul de securitate, femeile aleg sa profite de contextul favorabil, daca acesta apare. Aceste femei nu pornesc in cautarea aventurii, ci sunt „fortate“ de imprejurari: el e neimplicat in problemele casei, petrece mult timp la birou, in weekenduri iese cu amicii la bere. Astfel, ea accepta sa joace la dublu pentru ca doar asa se simte implinita, atractiva, iubita.

  • Infidelitatea, o problema genetica?

Razbunarea, arma grea

Daca el a ales la un moment dat sa insele, chiar daca l-a iertat, ea a tinut minte toate detaliile. Si, chiar daca el s-a cumintit, fapta nu trebuie sa ramana nepedepsita. Exista, deci, femei care opteaza pentru infidelitate, pentru a se razbuna pe partenerul care la un moment dat n-a mai respectat-o. Dupa consumarea infidelitatii, ea nu se simte tocmai confortabil cu ea, dar, motivata de faptul ca i-a aplicat lui o lectie, poate sa incheie definitiv cu reprosurile.

  • De ce sunt femeile infidele

In cautarea diferentelor

Istoria povestilor de iubire arata adesea parteneri care insala cu cel mai bun prieten ori cea mai buna prietena pentru ca el sau ea sunt…diferiti de ce au acasa. Aceste diferente sunt motorul pe drumul catre infidelitate. Daca ea e innebunita dupa un tip sportiv, cu alura de erou, iar partenerul de viata e pasnic, cu tabieturi, fara dorinta de iesiri aventuroase, atunci terenul pentru infidelitate e deja pregatit. Atentie insa! Si reciproca este valabila. Pentru a nu fi luata prin surpindere, analizeaza cele 10 indicii ca ai un iubit predispus sa te insele.
 

Comments

comments

Leave a Reply