Esti aici
Femeia.ro > Familie > Psihologie > De unde vine frumusetea femeilor

De unde vine frumusetea femeilor

Nu machiajul, nu coafura şi nici haine nu sunt cele care fac frumoasă o femeie. Secretele de frumuseţe ale femeilor stau în alte detalii. Toate femeile sunt frumoase, pentru că aşa au fost făcute de Dumnezeu, să fie frumoase. Femeile pot să fie frumoase în mod firesc, fără prea multe artificii pentru că frumuseţea lor vine natural.

Nu există femei urâte, ci doar femei care nu ştiu să fie frumoase. Îngrijirea constantă, hainele frumoase sunt necesare, dar sunt detalii, pentru că altele sunt trucurile care fac o femeie frumoasă!

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2015/03/24/unde-vine-frumusetea-femeilor-1.jpg1. Un zâmbet sincer şi luminos pe faţă. Se spune că femeile fericite sunt frumoase, iar zâmbetul este un indicator pentru fericire. Un zâmbet poate topi o inimă, poate deschide uşi şi poate să transforme o femeie, într-o femeie frumoasă.

2. Îndemânarea tipic feminină. Să vă spun un secret: nu există nici un bărbat pe lumea asta care să nu fie uluit, mirat şi încântat de îndemânarea şi abilitatea femeilor. Iar aceste calităţi, tipic feminine dau farmec şi frumuseţe femeilor.

3. Darul femeilor de a da viaţă le face frumoase în mod special. Deseori femeile sunt afectate şi-şi fac complexe de transformările prin care trece trupul lor în tipul sarcinii şi după naştere. Puţine femei iau în calcul că barbaţii sunt fascinanţi de ceea ce poate face trupul unei femei. Nu există dovadă de frumusete fizică feminină mai mare decât transformările din cursul sarcinii.

4. Capacitatea de a fi tu însuţi este unul din marile secrete de frumuseţe.
Frumuseţea stă în tonul dulce din glas, în privirea vie, în capacitatea de a face, de a dărui, de a înţelege, de a alina şi de a fi tu însuţi în fiecare moment. Unul din cele mai mari secrete ale frumuseţii femeilor stă în încrederea pe care o au în puterea şi înţelepciunea lor, în abilităţile lor şi în dorinţa de a face bine.

5. Încrederea în sine este un act de frumuseţe. Femeile care au încredere în ele, care îşi asumă deciziile, faptele, care ştiu să ia hotărâri, care sunt mândre de ceea ce sunt şi de ceea ce au realizat, sunt frumoase!

6. Frumuseţea din suflet. Există femei perfecte din punct de vedere fizic. Frumuseţea lor este trecătoare şi deseori sintetică. Frumuseţea din suflet nu trece însă cu ani, ci creşte. Frumuseţea din suflet este adevărata frumuseţe a femeii.

7. Misterul personal.
Misterul feminin este o parte din frumuseţea lor. Misterul este combinaţa greu de descris între zâmbet, privirea caldă, fineţea şi eleganţa feminină şi acel ceva nedefinit care vine din suma tuturor sentimentelor, trăirilor, visurilor şi speranţelor.

Toate acestea la un loc sunt detalii esenţiale care fac orice femeie frumoasă şi strălucitoare.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns