Esti aici
Femeia.ro > Din viață > Psiho > Esti asa cum dormi

Esti asa cum dormi

Esti asa cum dormi. Pozitia din timpul somnului spune multe despre starea ta, despre felul tau de a fi, despre nevoile tale si despre asteptarile tale. Afla cateva detalii surprinzatoare dezvaluite de pozitia in care dormi.

Pe burta

Daca dormi pe burta, cu fata-n jos, inseamna ca esti incapatanata, dar foarte serioasa. Ai convingeri puternice si nu te lasi pana nu faci ceea ce-ti propui. Sustii cu tarie un lucru doar atunci cand sunt sigura de el. In viata de cuplu, esti serioasa si fidela si nu accepti tradarile. Atunci cand partenerul calca stramb, esti neiertatoare.

Pe partea dreapta

Daca preferi sa dormi pe partea dreapta esti o persoana echilibrata, sigura pe ea si descurcareata. Esti energica, iti pui usor ideile in practica si te bucuri de succes in afaceri. La serviciu, esti o buna profesionista si adesea ti se cere parerea. In familie, te implica destul de putin; in general, doar la cumparaturi, in educatia copiilor si, uneori, la mici reparatii casnice.

Pe partea stanga

Esti o persoana calma si pasnica. Nu esti nici prea dinamica, nici prea sensibila, ci undeva la mijloc. Obtii destul de mult in viata si destul de usor, dar nu esti macinata de ideea realizarii. In general, e multumesti cu ce ai. Esti onesta, iar familia si prietenii se pot baza pe tine. De multe ori, iti ofera ajutorul chiar si atunci cand nu ti se cere.

Cu fata in sus

Dormi cu fata in sus? Inseamna ca esti increzatoare si optimista si grijile celorlalti nu te afecteaza. Nu-ti place sa-ti faci planuri pentru a nu te deziluziona daca acestea nu se realizeaza. Dornica de autodepasire, te instruiesti mereu, invatand cu usurinta lucruri noi, chiar si in pragul pensionarii. Esti/vei fi o mama grijulie si o sotie fidela, uneori cam pisaloaga.

In pozitia fetusului

Este pozitia de somn preferata de peroanele increzatoare si naturale. Spui ceea ce gandesti, in general nu minti, poate doar prin omisiune si asta pentru a-i proteja pe cei din jur. In viata, vezi jumatatea plina a paharului, esti o companie placuta si o prietena de nadejde. Tanjesti dupa protectie, intimidate si liniste. Esti putin increzatoare in fortele proprii si simti nevoia, in permanenta, de protectie. Deseori calci stramb, dar o fai atunci cand nu gasesti la partenerul de viata protectia de care ai nevoie.

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: echipa Femeia.
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply