Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Cuplu > Gesturi romantice pentru iubitul tau

Gesturi romantice pentru iubitul tau

 

Bărbaţii îşi doresc romantism în relaţie la fel de mult ca şi femeile. Diferenţa stă în ce consideră ei ca fiind romantic, în comparativ cu noi, femeile. Evident că nu îi poţi trimite flori la birou, asta este ceva romantic pentru o femeie, nu pentru un bărbat.

Deci dacă vrei să faci câteva gesturi romantice pentru iubitul tău, iată ce ai de făcut:

1.Umple frigiderul cu berea lui preferată. Bărbaţii iubesc berea, iar faptul că umplii frigiderul cu cea care îi place cel mai mult, îl face să realizeze că eşti atentă la lucrurile mărunte care îl fac fericit. Plus că se va bucura şi de bere. Acesta este un gest romantic în ochii lui.

Citeste si: Cum sa-i arati ca il iubesti

2.Ia iniţiativă. Bărbaţii se plictisesc dacă trebuie să vină mereu cu idei pentru ieşit în oraş. Ia iniţiativa şi organizează tu din când în când o seară specială pentru iubitul tău.

3.I-ai bilete la meci. Poate ţie nu ţi se pare ceva romantic, dar iubitul tău sigur va aprecia faptul că nu eşti egoistă şi că-i pui preferinţele înaintea dorinţelor tale doar pentru a-l face fericit.

Citeste si: Cum il faci sa te doreasca mai mult

4.Pune-i în scenă fanteziile. Nu e greu deloc, mai ales dacă ştii că are o fantezie legată de vreun film sau vreo actriţa preferată. O perucă şi un costum asemănător îl va înnebuni şi va considera totul foarte romantic.

5.Lasă-i bileţele. Strecoară-i un bileţel în geantă, sau în agendă. Nu trebuie să fie lung, doar câteva cuvinte sunt suficiente pentru a-l lua prin surprindere şi a-i arăta că te gândeşti la el.

Citeste si: Cum reaprinzi pasiunea in relatie

6.Pregăteşte micul dejun. Înainte de a se trezi strecoară-te la bucătărie şi pregăteşte micul dejun. Se va trezi la mirosul de omletă şi, dacă vrei să fie totul şi mai romantic, serveşte-l cât este încă în pat.

Tu faci gesturi romantice pentru iubitul tău? Care sunt acestea?

 

Comments

comments

Leave a Reply