Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Cuplu > Greseli de evitat dupa nunta

Greseli de evitat dupa nunta

Dacă te-ai căsătorit de curând, trebuie să ai grijă să nu faci greşeli ce pot distruge căsnicia. Poate părea că aceste greşeli nu sunt atât de grave şi nu-ţi pot afecta căsnicia, dar pot.

Evită următoarele greşeli pentru a avea o căsnicie puternică şi fericită.

1. Insultele

Chiar dacă nu te-ai certat cu iubitul tău înainte de a vă căsători, o vei face după. Dacă o faci, evită insultele. Dacă eşti într-o ceartă cu un bărbat, spune-i exact ce te deranjează. Nu folosi cuvinte insultătoare, indiferent de cât de nervoasă eşti. Cu siguranţă se va supăra dacă vei lovi în punctele sensibile pe care le-ai învăţat. Asta e unul dintre modurile prin care îţi poţi distruge căsnicia. Sigur, îţi poţi cere scuze mai târziu, dar nu-ţi poţi retrage cuvintele. Să te gândeşti mereu de două ori înainte de a spune ceva.

2. Treburile casnice

Pare prostesc, dar aceste lucruri mărunte poat cauza multe probleme căsniciei tale. Multe discuţii în casă apar din cauză că nu aţi stabilit exact cine ce face. Împărţiţi treburile casnice în mod egal, sau în funcţie de timpul de care dispune fiecare. Şi fii îngăduitoare atunci când nu reuşeşte să facă o anumită activitate la fel de bine că şi tine.

Citeste si: Imparte treburile casnice cu partenerul tau

3. Flirtul

Doar pentru că te-ai căsătorit nu înseamnă că trebuie să înceteze flirtul. Dacă o faci, magia iubirii va începe să dispară. Multe femei consideră că nu trebuie să existe lucruri distractive într-o căsnicie, dar se înşeală. Flirtează cu soţul tău prin mesaje şi  sau mergeţi la o întâlnire ca la începutul relaţiei. Nu uitaţi de unde aţi plecat şi cât de emoţionante erau priemele întâlniri.

4. Să nu ii placi familia

Este una dintre cele mai mari greşeli pe care o poate face o soţie. Nu fă inamici din mama, tatăl, fratele sau cel mai bun prieten al soţului tău. Aminteşte-ţi că el îşi iubeşte familia şi prietenii chiar dacă îţi va ţine partea în cazul unui conflict. Fii bună şi politicoasă cu familia lui şi încearcă să îi iubeşti. Te vor iubi şi aprecia pentru asta.

Citeste si: Cum il faci sa te doreasca mai mult

5. Să nu te mai enervezi din cauza timpului petrecut cu prietenii săi

Ştiu că vrei să-ţi petreci mai mult timp alături de iubitul tău, dar nu te mai enerva din cauza timpului petrecut cu prietenii săi. Este important să petreceţi timp împreună, dar ar trebui să îţi petreci puţin timp şi cu prietenele tale. Încearcă să nu depinzi prea mult de relaţiile tale. Chiar dacă eşti căsătorită, ar trebui să ai parte şi de intimitate. Când soţul tău iese în oraş, fă-ţi planuri proprii şi distrează-te.

6. Să uiţi de prietenele tale

Ai nevoie de prietenele tale, iar ele de tine. Dacă şi prietenele tale sunt căsătorite, atunci veţi avea ceva în comun. Este frumos să vă bârfiţi soţii, să împărtăşiţi secretele unei relaţii bune şi să discutaţi schimbările din vieţile voastre. Prietenele tale sunt cele care te vor ajuta, susţine şi sfătui. Nu le neglija, prietenele la nevoie se cunosc!

Citeste si: Sfaturi pentru primul an de casnicie

Tu ai evitat aceste greşeli ? Ai facut altele?

Comments

comments

Leave a Reply