Esti aici
Femeia.ro > Familie > Relații și sex > Incertitudini la inceput de relatie

Incertitudini la inceput de relatie

 

Nimic nu se compară cu perioada de la începutul unei relaţii. Eşti emoţionată, nerăbdătoare şi îţi doreşti să-ţi petreci cât mai mult timp împreună cu el. Aceste sentimente sunt normale pentru  începutul oricărei relaţii, dar uneori începi să te gândeşti prea mult la comportamentul pe care să îl ai. Înainte să-ţi bombardezi prietenele cu întrebări de genul „ Ar trebui să-i dau un mesaj, sau nu?”, sau să te pedepseşti pentru că te vezi prea mult cu el, află că sunt cazuri când nu trebuie să analizezi totul atât de amănunţit şi să nu mai fii atât de temătoare în ceea ce priveşte cursul relaţiei.

1.Eşti prea disponibilă. E momentul să scapi de teama de a-ţi petrece la el două seri la rând. În niciun caz nu-i vei lăsa impresia că nu ai altceva de făcut, ci doar că îţi face plăcere să pertreci timpul cu el. Dacă amândoi doriţi să fiţi împreună, faceţi-o. Atât de simplu este.

2. A trecut mult timp de când nu ţi-a dat un mesaj. Dacă totul merge bine în relaţia voastră şi nu auzi de el pentru puţin timp, probabil face ceva important şi  nu are acces la telefon.

3. Să faci sex prea devreme . Cu toate avem o prietenă care crede că a distrus totul făcând sex cu un tip prea devreme. Pe de altă parte, există multe cupluri foarte fericite care au început cu o aventură de o noapte. Fiecare relaţie este diferită, deci urmează-ţi instinctul în loc să urmezi reguli. Există mulţi bărbaţi care nu vor dispărea din cauză că te-ai culcat cu ei prea devreme la începutul relaţiei. Dacă tu crezi că unul dintre ei este cu tine şi eşti pregătită, atunci fă-o.

4. Să exagerezi cu mesajele. I-ai trimis un mesaj haios despre una dintre glumele pe care le înţelegeţi doar voi doi , dar acum vrei foarte mult să-i trimiţi o poză cu un căţelus  adorabil pe care l-ai văzut pe stradă. Fii liberă să iei legătura cu el când vrei. Să o faci pe inaccesibila poate avea consecinţe şi poate părea că nu eşti deloc interesată de el. Aspiră la un echilibru în care legătura este întreţinută de amândoi şi nu vei avea probleme.

5. Să împărtăşeşti prea mult. Există o cale de mijloc între a nu scoate un cuvânt despre sentimentele tale faţă de el, pentru că îţi este frică să nu fi rănită, şi a-i spune că ai găsit o melodia perfectă pentru dansul nunţii voastre. Pentru a-i da un indiciu despre cât de mult îl placi fără să te exteriorizezi, îi poţi arăta că îl iubeşti prin fapte până vine momentul în care te vei simţi comodă să te exprimi în cuvinte.

6. Să fii ciudată în mod exagerat. Cu toţii suntem ciudaţi. O prietenă de a mea este extreme mândră de timpul petrecut în tabăra de spioni şi nu va pierde nicio oportunitate de a-şi lăuda excepţionalul auz periferic. În loc să-ţi reprimi excentricitatea, mai bine laşi ciudăţeniile la vedere. Bărbatul potrivit va ştii că tot ce este ciudat la tine, este demn de dragoste.

7. Să nu arăţi mereu perfect. Da, bărbaţii ţin la aspect, deci vreau să arăt mereu pe cât se poate de atractivă. Dar să recunoaştem: poate fi epuizant! Fă ceea ce-ţi dă încredere, şi nu-ţi face griji că nu arăţi mereu ca şi cum ai fi pregătită pentru şedinţa foto. Data viitoare când te prinde ploaia în drum către locul de întâlnire, gândeşte-te câte scene sexy din film încep cu o ploaie torenţială. Şansele sunt ca tu să arăţi irezistibil.

Tu ce alte temeri ai la începutul unei relaţii?

 

Comments

comments

Leave a Reply