Esti aici
Femeia.ro > Din viață > Psiho > Iubitul prietenei tale iti face avansuri. Cum reactionezi?

Iubitul prietenei tale iti face avansuri. Cum reactionezi?

Ce faci dacă iubitul prietenei tale îţi face avansuri? Este o experienţă ciudată şi neplăcută. Ar trebui să-i spui prietenei tale ce s-a întâmplat. Dar înainte de a-i spune ei, ştii cum să reacţionezi la avansurile lui?

Aici puteţi găsi câteva idei.

1. Să nu răspunzi niciodată pozitiv

Dacă iubitul prietenei tale se dă la tine, să nu răspunzi niciodată într-o manieră pozitivă. Chiar dacă îţi place de el, este iubitul prietenei tale şi este indisponibil. Este destul de rău că se uită la alte fete. Dacă face mai mult decât să se uite este problema lui. Nu e nevoie să fie şi a ta.

Citeste si: Cum ii spui prietenei tale ca o inseala iubitul

2. Inacceptabil 

Lămureşte faptul că ce face el este inacceptabil. Nu te retrage ruşinată. Spune să nu mai facă asta sau spune-i că nu eşti interesată. Îi poţi spune şi faptul că-i vei spune prietenei tale dacă mai face aşa ceva vreodată. S-ar putea să i se facă ruşine şi să înceteze.

3. Îi spui prietenei tale?

Faptul că iubitul prietenei tale se dă la tine te pune într-o poziţie dificilă. Ar trebui să-i spui sau să taci şi să speri că-şi va da seama singură de ce fel de om este el? Unele femei dau vina pe cea care le spune, şi nu pe adevăratul vinovat. Dar este mai bine să audă ce se întâmplă, chiar dacă alege să nu creadă.

Citeste si: Barbatii care trebuie evitati

4. Păstrează distanţa

Este bine să păstrezi distanţa şi să eviţi să rămâi singură cu el. Asta îl va priva de oportunitatea de a se da la tine din nou. Asigură-te că nu are cum să te izoleze de prietena ta, iar dacă te vei întâlni cu el într-un loc public, salută-l şi vezi-ţi de treabă.

5. Pune-te în locul ei

Dacă nu eşti sigură de ceea ce vrei să faci, pune-te în locul prietenei tale. Ce crezi că ar vrea ea să faci? Ar vrea mai degrabă să ştie, chiar dacă la început va fi supărată pe tine? Ar trebui să-i cunoşti caracterul şi să ştii dacă este genul de persoană care vrea să ştie exact cum stau lucrurile.

Citeste si: Greseli care distrug o relatie

6. Întreab-o pe ea ce ar face

Dacă nu vrei să-i spui direct, mai există o abordare. Întreab-o pe ea ce i-ar spune unei prietene pe care o înşeală iubitul. S-ar putea să-şi dea seama că este vorba despre iubitul ei. Dacă nu îşi dă seama şi-ţi zice că ar spune ce s-a întâmplat, dar reacţionează ostil când îi spui despre prietenul ei, aminteşte-i ce a spus.

7. Spune-i-o direct

Câteodată este mai bine să o spui direct. Este urât să fii cea care aduce veştile proaste, iar ea s-ar putea să reacţioneze negativ. Dar nu tu eşti cea care a greşit- iubitul ei este. Dacă se calmează şi gândeşte raţional, va realiza că ar trebui să fie nervoasă pe el, nu pe tine. Dacă refuză să te creadă, ar fi bine să stai departe pentru o vreme.

Este o situaţie deloc de invidiat, şi nu ai siguranţa faptului că te va crede dacă-i vei spune. Dar ar trebui măcar să-i spui iubitului ei că situaţia este inacceptabilă.

S-a întâmplat vreodată ca iubitul prietenei tale să se dea la tine?  

 

Comments

comments

Lasă un răspuns