Esti aici
Femeia.ro > Din viață > Psiho > Legile prieteniei

Legile prieteniei

Daca Hammurabi facea dreptate printre babilonieni prin cele 282 de legi ale sale, prietenia se rezuma la doar 4 reguli simple, puse pe hartie de Diane Farr in cartea sa “The Girl Code”.

TERAPIA RECIPROCITATII
Daca inima ta este rupta in doua, iar prietena ta isi petrece ore bune pentru a o lipi la loc prin candoare si vorbe frumoase, cauta o modalitate sa ii intorci gestul de solidaritate. Chiar daca nu o spun, prietenele isi doresc intotdeauna sa le fie rasplatite eforturile (o poti ajuta sa isi faca ordine in dulap sau ii poti cumpara rochia pe care stii ca si-o doreste). Cand nu te obosesti sa ii intorci favorurile, prietenia este inlocuita cu generozitatea.

GANDESTE DE DOUA ORI INAINTE
Inainte de a-ti dobori prietena cu critici, aminteste-ti ca nu o poti judeca daca nu te-ai pus macar o data in locul ei. Trebuie sa ne fim aproape una celeilalte, pentru ca nimeni altcineva nu o va face pentru noi. Fii o prietena pe cinste.

NU II NUMARA, SPRE BINELE TAU
Daca nu mai stii cati barbati au trecut pe sub cearceaful tau, nu vei fi pusa niciodata in incurcaturi stanjenitoare. Daca un barbat te intreaba, ii vei raspunde onest ca nu stii. Daca insista, spune-i ca regulile feminitatii iti interzic sa ii raspunzi, iar daca o vei face vei fi nevoita sa il ucizi.

RESPECTA-I “BARBATII”
Legea numarul 4, vizeaza etica prieteniei. Una dintre cele mai cumplite fapte este sa te cuplezi cu iubitii prietenelor tale, ex-ii acestora, foste flirturi, atractii pe termen lung sau frati. Este o copilarie sa crezi ca acesta iti va ramane alaturi, chiar daca te vei casatori cu el.

Citeste si:

 

Comments

comments

Leave a Reply